Fysiotherapie | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Fysiotherapie

Bij de afdeling Fysiotherapie behandelen wij patiënten die in het dagelijkse leven beperkingen ervaren tijdens het bewegen. Zo geven wij oefentherapie en voorlichting en begeleiden u bij het bewegen. Dat doen we zowel voor, tijdens als na uw ziekenhuisopname. U kunt individuele fysiotherapie en/of groepsfysiotherapie krijgen.

Patiënt oefent op fitnessfiets

De best mogelijke begeleiding

Wij stemmen onze behandeling af op uw persoonlijke situatie. We kijken naar wat u (nog) kunt en wat u nodig heeft. Veiligheid en persoonlijke aandacht staat daarbij voorop. Zo krijgt u van ons de best mogelijke begeleiding.

Vernieuwde afdeling

Sinds een aantal jaren beschikken wij over een geheel vernieuwde afdeling. Naast een oefenzaal, een fitnessruimte en een sportzaal, hebben wij verschillende behandelcabines en een speciaal therapie-zwembad (locatie Apeldoorn).

Kwaliteit

Kwaliteitsregister

Onze fysiotherapeuten werken volgens landelijke beroepscodes en de meest actuele richtlijnen opgesteld door o.a. het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

Ook zijn al onze fysiotherapeuten opgenomen in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en/of het Register Kinderfysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Om ingeschreven te staan in dit register moet de individuele fysiotherapeut deelnemen aan kwaliteitssystemen, bij- en nascholing en een klachtenregeling.

Speciale opleiding

Naast de algemene opleiding Fysiotherapie hebben onze fysiotherapeuten vaak ook specifieke scholingen gevolgd. Denk bijvoorbeeld aan duizeligheid, fysiotherapie voor geriatrische (oudere) patiënten, hartrevalidatie of oncologische revalidatie.

Afspraak

U komt op afspraak op onze polikliniek na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit een arts uit ons ziekenhuis. Uw arts verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar één van onze therapeuten.

Contact met Fysiotherapie?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 70
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 84 71
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

Ma t/m vrij 8.30 - 12.15 en 13.15 – 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 111
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 — 16.30 uur

Bel 0575 - 59 26 00
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll