Proctologie | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Proctologie (anale problemen)

In het dagelijks leven kunt u veel last hebben van anale klachten. Vaak ligt de drempel hoog om een afspraak te maken. U hoeft zich er echter niet voor te schamen. Ruim 3 miljoen Nederlanders hebben last van anale klachten.

Vrouw met klachten rondom de anus

Proctologiespreekuur

Bij proctologie kunt u terecht met klachten en aandoeningen rondom de anus. Iedere week houden wij een proctologiespreekuur. Onze ervaren en deskundige chirurgen helpen u wanneer u last heeft van klachten als:

Meer informatie over anale klachten vindt u ook op www.analeklachten.online.

Samenwerking met andere zorgverleners

Vaak hangen anale klachten samen met andere klachten. Denk aan klachten aan uw urinewegen, maag, darmen of vagina. Daarom werken wij samen met urologen, MDL-artsen, gynaecologen en bekkenfysiotherapeuten. Zo zorgen we ervoor dat u de beste behandeling krijgt voor uw klachten. Wij adviseren u om iemand mee te nemen naar uw afspraak. Afhankelijk van de oorzaak en type aandoening kunnen wij u direct behandelen als u dit wilt. Voor uitgebreidere ingrepen plannen we met u een afspraak in.

Afspraak

U komt op afspraak bij ons proctologiespreekuur -poli na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts. De huisarts verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar onze poli. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Proctologie?

door

Onze spreekuren

call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 81 20
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 0575 - 59 28 18
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll