Opleiding en wetenschap | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Opleiding en wetenschap

Gelre ziekenhuizen is als Topklinisch opleidingsZiekenhuis (STZ) steeds in ontwikkeling. Wij bieden professioneel hoogwaardige kennis voor opleiding en scholing. Gelre ziekenhuizen geeft studenten, stagiaires en medewerkers de ruimte voor hun ontwikkeling en ambities in een breed scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden. Een steeds verbeterend opleidingsklimaat en wetenschappelijk onderzoek spelen een belangrijke rol binnen een topklinisch ziekenhuis. Gelre ziekenhuizen onderneemt daarom ook activiteiten ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek.

Een groep verpleegkundigen krijgt bijscholing in een leslokaal.

Leren

Gelre ziekenhuizen is als Topklinisch opleidingsZiekenhuis (STZ) steeds in ontwikkeling. Wij bieden professioneel hoogwaardige kennis voor opleiding en scholing. Gelre ziekenhuizen geeft studenten, stagiaires en medewerkers de ruimte voor hun ontwikkeling en ambities in een breed scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden. Met een gezond opleidingsklimaat dragen we bij aan de kwaliteit van onze zorg.

Het leerhuis ondersteunt hierin aan de hand van deze visie op leren. Het Leerhuis van Gelre bestaat uit alle medische en verpleegkundige opleidingen, wetenschap, de bibliotheek en organisatieadvies. Door concentratie van het diverse leeraanbod en onderzoek kan Gelre ziekenhuizen zich nog beter ontwikkelen als Topklinisch Opleidingsziekenhuis. Vragen over leren bij Gelre ziekenhuizen kun je mailen naar leerhuis@gelre.nl.

STZ-ziekenhuis

Gelre ziekenhuizen heeft sinds 2010 een STZ-status. Dat betekent dat ons ziekenhuis tot de top van de Nederlandse ziekenhuizen behoort. STZ staat voor Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen. 26 ziekenhuizen in Nederland hebben deze status en werken samen aan betere patiëntenzorg. 

STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiëntgerichte topklinische zorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Kijk op www.stz.nl voor meer informatie.

Complementary Content
${loading}
Scroll