Groei- en Ontwikkelingspoli | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Groei- en Ontwikkelings-poli

U kunt terecht bij onze Groei- en Ontwikkelings-poli als uw kind te vroeg geboren is (zwangerschapsduur van minder dan 32 weken) of complicaties had bij zijn geboorte. Bij complicaties kunt u denken aan een te laag geboortegewicht (minder dan 1.500 gram) of problemen met de ademhaling. Ook als uw kind een infectie of bloedarmoede had bij zijn geboorte, kunt u met hem of haar bij onze poli terecht.

Uw kind krijgt bij ons de extra zorg en aandacht die hij nodig heeft. Zo kan uw kind zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Wij bieden u het eerste anderhalf jaar actief de hulp aan die u en uw kind nodig hebben. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan.

Samenwerking met Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

De groei- en ontwikkelingspoli is een gezamenlijk initiatief van de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) Apeldoorn - het consultatiebureau - en onze afdeling Kind en Jeugd in Apeldoorn. Door de goede samenwerking en afstemming krijgen u en uw kind de behandeling, begeleiding en ondersteuning die nodig is. Deze extra zorg is een aanvulling op de afspraken die u wellicht ook in het academisch ziekenhuis heeft.

Contact met Groei- en Ontwikkelings-poli?

door

Onze spreekuren

signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 21
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur

Bel 055 - 581 18 08
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Complementary Content
${loading}
Scroll