Schouderpoli
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Schouderpoli

Heeft u langdurige klachten aan uw schouder? En gaan deze klachten maar niet over? Dan kunt u bij onze Schouderpoli terecht. U hoeft slecht één keer naar ons ziekenhuis te komen voor het onderzoek van uw schouder en behandeladvies.

Direct naar:

Schouderfysiotherapeut en orthopeed onderzoeken de schouder van een patient

'Ik heb het bezoek en de behandelingen aan mijn beide schouders bij de Gelre Schouderpoli als efficiënt, effectief, deskundig en plezierig ervaren', vertelt een patiënt.

Eén afspraak voor lichamelijk onderzoek en behandeladvies

In het ziekenhuis laat u eerst een röntgenfoto maken. Deze foto neemt u mee naar de afspraak op de Schouderpoli. Hier doet onze deskundige schouder-fysiotherapeut het (lichamelijk) onderzoek, zodat hij zich een goed beeld vormt van uw klachten. Aansluitend krijgt u nog een echo. Daarna heeft u een gesprek met de orthopeed, die gespecialiseerd is in schouderklachten. De arts vertelt u wat de diagnose is en bespreekt het voor u opgestelde behandelplan. Als blijkt dat het nodig is, starten we ook direct de medische behandeling, vaak een injectie in de schouder.

‘Het is erg fijn en efficiënt om samen te werken met een in schouders gespecialiseerde fysiotherapeut. Zo komen we samen snel tot een goede behandeling voor de patiënt’, aldus orthopedisch chirurg Daan ter Keurs.

Marlies Post, schouder-fysiotherapeut: ‘De kracht van de schouderpoli is dat we vanuit onze verschillende expertises, als orthopedisch chirurg en fysiotherapeut, samen de schouderklachten van een patiënt beoordelen. Door deze brede blik krijgt de patiënt een optimale diagnose en gericht behandelplan.’

Als patiënt krijgt u dus snel uw diagnose en kunt u vervolgens voor de verdere behandeling dichtbij huis terecht bij uw eigen fysiotherapeut.


Wilt u meer weten over de schouder behandelingen die wij bieden?

Lees hier dan meer over de verschillende schouderklachten en behandelingen. Afhankelijk van de soort klachten bieden we een bepaalde behandeling aan.  

Afspraak

U komt op afspraak op onze polikliniek na een verwijzing van uw huisarts. Dat gebeurt natuurlijk in overleg met u. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met de Schouderpoli?

Complementary Content
${loading}
Scroll