Brede Blik-poli | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Kinder-Brede-Blik-poli

Soms hebben kinderen en jongeren lichamelijke klachten met een onduidelijke oorzaak. Soms zijn de klachten zelf vaag. Het kan gaan om klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid en/of (onverklaarde) moeheid met soms schoolverzuim. Een behandeling vraagt dan om een andere, bredere aanpak.

De klacht vanuit meer kanten bekeken

Vanwege de lichamelijke klachten, kan uw kind ook beperkingen ervaren in sociale contacten, bij het sporten, op school en eventueel op de stage of werk. De Brede Blik-poli combineert daarom de deskundigheid van verschillende zorgverleners. De poli is vooral bedoeld voor jongeren van 12 t/m 17 jaar bij wie de diagnose, of de richting waarin we moeten denken, bij binnenkomst niet voldoende bekend is.

De kinderarts, fysiotherapeut en psycholoog of orthopedagoog van de poli kijken samen - ‘met een brede blik’ - naar (de klachten van) uw kind. Zo proberen we samen een totaal beeld te krijgen van (de oorzaak van) de klachten en komen we met een plan hoe uw kind de klachten kan verminderen. 

Afspraak

U komt samen met uw kind op afspraak op onze polikliniek na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts. De huisarts verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar onze poli. Het eerste bezoek bestaat uit drie afspraken met verschillende zorgverleners (kinderarts, kinderfysiotherapeut, kinderpsycholoog of orthopedagoog) op dezelfde dag. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Brede Blik-poli?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 21
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur

Bel 055 - 581 18 08
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 23
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur

 

Bel 0575 - 59 28 24
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll