Verpleegkundig Spreekuur Oncologie | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Verpleegkundig Spreekuur Oncologie

Bij de oncologieverpleegkundigen kunt u terecht met vragen over de behandeling en lichamelijke en psychische klachten. Daarnaast vangen zij u op en begeleiden zij u na slecht nieuws. Ook geven ze u voorlichting en begeleiding bij een intensieve behandeling zoals chemotherapie.

Verpleegkundig Spreekuur Nazorg Apeldoorn

De oncologieverpleegkundige in Apeldoorn houdt ook eenmaal per week een Verpleegkundig Spreekuur Nazorg in het Inloophuis `kLEEF. U kunt hiervoor een afspraak maken via het Inloophuis, telefoonnummer: 055 576 26 76.

Spoed? Bel het Oncologisch Centrum Apeldoorn

Voor dringende vragen en klachten kunt u ook buiten kantooruren en in het weekend bij het Oncologisch Centrum Apeldoorn terecht. Deze 24-uurs-bereikbaarheid is uitsluitend voor patiënten met behandeling van chemotherapie of een daaraan gerelateerde behandeling. U kunt tot vier weken na de behandeling gebruik maken van deze 24-uurs service.

Tijdens het opnamegesprek geeft de oncologieverpleegkundige u meer uitleg hierover en krijgt u het speciale telefoonnummer.

Afspraak

U komt op afspraak op ons verpleegkundig spreekuur oncologie na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit uw huisarts of specialist. De arts verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar ons verpleegkundig spreekuur oncologie. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Verpleegkundig Spreekuur Oncologie?

door

Onze spreekuren

signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 92
call

Zo bereikt u ons

Bel 0575 - 59 26 35
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll