Uw opname in Gelre | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Uw opname in Gelre

Uw arts heeft met u afgesproken dat u wordt opgenomen in het ziekenhuis voor een onderzoek, operatie of behandeling. Dan wilt u graag weten hoe het werkt in het ziekenhuis.

Coronavirus

In Gelre ziekenhuizen gelden maatregelen om verspreiding van het infectieziekten zoals griep en het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Lees hier met welke maatregelen u rekening moet houden voor uw opname.

Opname

Uw opname kan gaan om een poliklinische behandeling, een dagopname of een opname van twee of meer dagen. U komt dan eerst op een opnamelijst te staan. De polikliniek geeft aan hoe lang de wachttijd ongeveer is. U krijgt vanzelf een oproep van Bureau Opname zodra uw opnamedatum bekend is. Dit gebeurt schriftelijk of telefonisch.
Lees hier met welke voorbereidingen voor uw opname u rekening moet houden.

Uw contactpersonen

Uw familie en kennissen willen tijdens uw ziekenhuisopname graag weten hoe het met u gaat. Heel begrijpelijk. Om uw privacy te garanderen, geven onze medewerkers alleen informatie door aan uw contactpersonen. Spreek met uw familie en kennissen af wie uw contactpersonen zijn tijdens uw verblijf in het ziekenhuis. Anderen verwijzen wij voor informatie naar u of uw contactpersonen door.

Patiëntenmagazine

Bij een klinische opname langer dan één dag ontvangt u het Gelre ziekenhuizen patiëntenmagazine met informatie over een ziekenhuisopname.

Patiëntenmagazine Apeldoorn

Patiëntenmagazine Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll