Digitale voorlichting via Medify | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Thuis voorbereiden op uw onderzoek of behandeling via digitale voorlichting

Voor verschillende onderzoeken en behandelingen kunt u zich thuis, in uw vertrouwde omgeving, voorbereiden via een digitale voorlichting van Medify.


Hoe gaat het in zijn werk?

U krijgt een email van noreply@medify.eu met een link naar de digitale voorlichting die voor u van toepassing is. U kunt deze voorlichting thuis bekijken op uw computer, laptop of tablet. U krijgt meer informatie over uw onderzoek of behandeling, de voorbereiding hierop en ook over de periode daarna. 

Stap voor stap ziet u wat u te wachten staat. Vanaf de voorbereiding thuis, het bezoek aan ons ziekenhuis tot aan het herstel thuis. Via teksten, foto’s en (3d-)filmpjes krijgt u uitleg over de gang van zaken.

Digitale vragenlijst invullen

Ook vragen wij u thuis alvast een digitale vragenlijst in te vullen. Zo heeft de arts of verpleegkundige alle specifieke informatie die nodig is om zich goed voor te bereiden op uw onderzoek of behandeling. De vragenlijst vult u in een beveiligde omgeving. Uw gegevens zijn daardoor beschermd en komen alleen bij uw behandelend arts en verpleegkundige terecht. De arts of verpleegkundige controleert de informatie en neemt, indien nodig, nog contact met u op als er aanvullende informatie nodig is om uw behandeling in te kunnen plannen.

Steeds meer afdelingen werken met Medify

Deze digitale voorlichting gaan wij in ons ziekenhuis voor steeds meer onderzoeken en behandelingen inzetten. Op dit moment werken de afdelingen Maag-, Darm-, Leverziekten (MDL)/Endoscopie en Biometrie en Pre Operatieve Screening (POS) met deze digitale voorlichting.

Om een indruk te krijgen over hoe het digitaal voorlichten in zijn werk gaat, kunt u hieronder het filmpje van MDL bekijken met een korte uitleg.


Wilt u meer weten over Medify? Ga dan naar de Medify-website.

Complementary Content
${loading}
Scroll