alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Kwaliteit en Veiligheid

Gelre ziekenhuizen wil topzorg leveren. Daarom meten wij de kwaliteit en veiligheid van de geboden zorg continue. Met deze uitkomsten verbeteren we de zorg. Wij doen dit door gegevens te verzamelen over uw behandeling in ons ziekenhuis. Daarbij vragen wij u ook wat u zelf belangrijk vindt en hoe u onze zorg ervaart. Ook als er iets niet goed gegaan is, vragen wij u ons feedback te geven waar wij van kunnen leren en waar we de zorg weer verder door kunnen verbeteren.

De kwaliteit van onze zorg maken wij op diverse manieren inzichtelijk. Bijvoorbeeld via Ziekenhuischeck en de prestatie-indicatoren. Daarnaast laten wij ons 4-jaarlijks beoordelen door een externe instantie op de kwaliteit en veiligheid van de zorg. Wij zijn door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) geaccrediteerd. Op de pagina ‘Kwaliteit van zorg’ leest u hier meer over.


Uw veiligheid is onze zorg

Om de zorg zo veilig mogelijk te maken, hebben we werkafspraken gemaakt. U krijgt in ons ziekenhuis te maken met meerdere hulpverleners en afdelingen. Dit vraagt om goede onderlinge afstemming en samenwerking. Als er iets niet goed gaat, is het onze verantwoordelijkheid om dit tijdig te herkennen en uw veiligheid goed te bewaken. Wij vinden het belangrijk om hier open over te zijn. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om verbeteringen te melden. Daarnaast registreert elk specialisme complicaties die mogelijk bij patiënten zijn opgetreden. Op de pagina 'Patientveiligheid' leest u hier meer over.


Uw mening telt

Uw mening helpt ons om onze zorg te verbeteren. Daarom doen wij continu onderzoek naar patiënttevredenheid. Met behulp van enquêtes en gesprekken brengen wij de mening van onze patiënten in kaart. U kunt ook zelf uw ervaring met ons delen. Meer informatie hierover leest u op de pagina Uw mening.


Meer over Kwaliteit en veiligheid

Complementary Content
${loading}
Scroll