Kwaliteit en Veiligheid | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Kwaliteit en Veiligheid

Gelre ziekenhuizen wil topzorg leveren. Daarom meten wij de kwaliteit en veiligheid van onze zorg continu. Op deze manier kunnen we direct verbeteren als dat nodig is maar ook vasthouden waar we goed in zijn.

Wij zorgen er voor dat u altijd de best mogelijk zorg ontvangt. Wij doen dit door gegevens te verzamelen over uw behandeling in ons ziekenhuis. Daarnaast vragen wij u ook wat u zelf belangrijk vindt en hoe u onze zorg ervaart. Ook als er iets niet goed gegaan is, vragen wij u dat met ons te delen. Zo kunnen wij leren van uw ervaringen en onze zorg nog verder verbeteren.

Op de pagina ‘Kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid meten’ leest u hier meer over.

Uw veiligheid is onze zorg

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Dit vraagt om goede onderlinge afstemming en samenwerking. Daarom hebben wij werkafspraken gemaakt die uw veiligheid moeten garanderen. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid van onze zorg goed te bewaken. Toch kan er soms iets niet goed gaan. In dat geval zullen wij er alles aan doen om eventuele vervelende gevolgen voor u tot een minimum te beperken.

Wij vinden het belangrijk om hier open over te zijn. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om te melden wat eventueel niet goed is gegaan. Zo blijven wij  leren en kunnen wij onze zorg voor u  steeds beter en veiliger maken. Daarnaast registreert elk specialisme complicaties die mogelijk bij patiënten zijn opgetreden. Op de pagina 'Patiëntveiligheid' leest u hier meer over.

Complementary Content
${loading}
Scroll