Overzicht Zutphen | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Overzicht winkels en voorzieningen Gelre Zutphen

Hieronder ziet u een overzicht van de winkels en voorzieningen in Gelre Zutphen.

Dermedicare

Dermedicare is paramedische praktijk gericht op huidproblemen. We verhelpen bepaalde huidaandoeningen of verzachten van symptomen daarvan. Goede zorg, kwaliteit en een patiëntvriendelijke aanpak staan hoog in het vaandel. Dermedicare wordt immers gewaarborgd als de patiënten meer dan tevreden zijn.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging van Huidtherapeuten, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en bij het Kwaliteitsregister paramedici. Tevens valt huidtherapie onder de wet BIG (artikel 34). Meer weten? Kijk dan op www.dermedicare.nl.


Gelre Apotheek Zutphen

De Gelre apotheek is de apotheek in de hal van het ziekenhuis in Zutphen. De Gelre apotheek is een samenwerking tussen Gelre ziekenhuizen en de apothekers uit Zutphen en directe omgeving (Brummen, Warnsveld, Lochem) en enkele apotheekhoudende huisartsen. Dit alles onder het motto: ‘samen met uw eigen apotheek’. U kunt bij ons direct uw medicijnen en medische hulpmiddelen ophalen die uw specialist heeft voorgeschreven. Dit kan zowel na uw bezoek aan de polikliniek als na ontslag uit het ziekenhuis. Handig én makkelijk!


Livit Orthopedie

U kunt bij ons terecht voor al uw orthopedische hulpmiddelen: van maatschoenen en steunzolen tot spreidbroekjes, braces, bandages en meer. Wij gaan niet uit van een beperking, maar kijken naar uw bewegingsmogelijkheden en wensen. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan Livit u altijd de beste oplossing aanbieden. Vaak met prachtig resultaat als gevolg. En wie kan dat beter vertellen dan onze eigen klanten?

Meer weten? Op onze website kunt u al onze producten voor bewegen, opgroeien en sporten vinden. Kijk op www.livit.nl.


Sensire Medipoint winkel

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de thuiszorgwinkels van Sensire Medipoint in de regio. In Gelre Zutphen vindt u ons in de centrale hal. Onze thuiszorgwinkels zijn door de jaren heen uitgegroeid tot speciaalzaken waar deskundige medewerkers u graag informeren en adviseren. U kunt er terecht voor het lenen en huren van hulpmiddelen, maar u kunt er ook gezondheidsartikelen en leuke cadeautjes kopen.

Handige hulpmiddelen en verpleegartikelen

In een thuiszorgwinkel van Sensire Medipoint vindt u allerlei handige hulpmiddelen en verpleegartikelen. Hulpmiddelen die het leven met een ziekte of beperking makkelijker maken. Denk aan rolstoelen, rollators, ondersteken, relaxfauteuils, bedklossen, aangepast bestek en sprekende horloges. U kunt de artikelen uit de thuiszorgwinkel kopen, maar vaak ook huren of lenen.

Wilt u weten wat Sensire Medipoint nog meer voor u kan betekenen? De medewerkers van de thuiszorgwinkel kunnen u alles vertellen over onze zorg en diensten. Van verpleging tot maatschappelijk werk en van personenalarmering tot maaltijdvoorziening. Meer weten? Kijk dan op www.medipoint.nl.


Vermaat restaurant

Welkom! U bent wellicht op zoek naar even een rustmoment. Ons restaurant is de plek om te ontspannen, iets te kunnen eten of drinken of alleen maar rustig te zitten. Het gevoel van even weg zijn uit het ziekenhuis.

Espressobar

Graag ontvangen wij u in onze espressobar in de centrale hal van Gelre ziekenhuizen Zutphen. U kunt in onze espressobar o.a. terecht voor vers bereide belegde broodjes, vruchtensappen, biologisch brood van Van Menno, heerlijke saucijzenbroodjes, soep en natuurlijk een heerlijke kop verse bonenkoffie.

Winkel

In ons winkelgedeelte vindt u o.a. verse bloemen, tijdschriften, ansichtkaarten, cadeau artikelen, verzorgingsartikelen en schepsnoep. We zijn open: maandag t/m vrijdag van 08.00 – 20.00 uur, zaterdag, zon en feestdagen van 12.00 – 16.30 uur.

Restaurant

Voor een uitgebreider assortiment op het gebied van eten en drinken kunt u prima terecht in ons restaurant. Dat bevindt zich aan dezelfde gang als de espressobar, na 100 meter aan uw linkerzijde (route 76). Hier kunt u o.a. terecht voor een heerlijke warme maaltijd, warme snacks, diverse vers belegde broodjes en koude en warme dranken. Ook buiten lunchtijd kunt u er zich even terugtrekken in het mooie zitgedeelte. Ons restaurant is open voor patiënten, bezoekers en personeel van maandag t/m vrijdag van 9.30-15.00 uur. 

Complementary Content
${loading}
Scroll