Apotheek | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Gelre apotheek

Gelre apotheek is een poliklinische apotheek binnen de muren van het ziekenhuis. Bij de Gelre apotheek kunt u alle medicijnen ophalen die uw specialist of huisarts voorschrijft. Ook als u bent opgenomen in het ziekenhuis en weer naar huis mag, kunt u medicijnen halen bij de Gelre apotheek.

Gang van Gelre Zutphen met de apotheek

De medicatie die wij in huis hebben, is afgestemd op de specialistische behandeling van het ziekenhuis. Daarom hebben we ook minder gangbare middelen op voorraad. Medicijnen en medisch hulpmiddelen declareren wij direct bij uw zorgverzekeraar.

Zorgvuldig bewaken en registreren

De Gelre Apotheek bewaakt en registreert zorgvuldig uw medicijnen in een elektronisch systeem. Daardoor is altijd bekend wat u gebruikt. Medewerkers letten op de voorgeschreven dosering, allergieën, aandoeningen en eventueel op de combinatie van de geneesmiddelen. Bent u overgevoelig voor bepaalde middelen? Of bent u zwanger, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Meld dit ons dan. Dan zorgen wij dat u uw geneesmiddelen veilig kunt gebruiken. Zo nodig overleggen we met uw behandelend specialist.

Contact met Gelre Apotheek?

door

Onze spreekuren

24 uur per dag geopend
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 2
call

Zo bereikt u ons

infogaa@gelre.nl

Let op: alleen voor spoedgevallen open: van 17.30  08.00 uur en op zondag.

Bel 055 - 581 18 40
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

08.00 - 00.00 uur, 7 dagen per week
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 56
call

Zo bereikt u ons

infogaz@gelre.nl

Let op: alleen voor spoedgevallen open: van 17.30  00.00 uur en op zondag

Bel 0575 - 74 48 00
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Uw mening telt

Tevreden?

Een compliment krijgen over onze apotheek is altijd leuk. Wij horen dat natuurlijk graag van u. Wilt u dit met ons delen? Dan kunt u hier het online complimentenformulier Gelre Apotheek invullen.

Niet tevreden?

U bent in contact geweest met de Gelre Apotheek en bent ontevreden, omdat niet alles naar wens is verlopen. Of u bent ontevreden over onze ketenzorg. Dat vinden wij spijtig. Het is prettig dat u dit dan kan melden. Wij vinden dit ook belangrijk, zodat we hiervan kunnen leren. Dit hoeft niet direct een klacht te zijn, maar u kunt wel ergens ontevreden over zijn. Als u geen klacht heeft, kunt u een suggestie aan ons doorgeven.

Om ervoor te zorgen dat wij op een goede manier met uw melding of klacht omgaan is er een klachtenregeling. Vul uw melding, suggestie of klacht in via dit online klachtenformulier Gelre Apotheek.

Complementary Content
${loading}
Scroll