Overzicht Apeldoorn | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Overzicht winkels en voorzieningen Gelre Apeldoorn

Hieronder ziet u een overzicht van de winkels en voorzieningen in Gelre Apeldoorn.

HoorPartners Apeldoorn

Door gebruik te maken van innovatieve technieken, producten en diensten en permanente opleiding en training van onze audiciens zijn wij in staat om ons perfect in uw situatie in te leven en u daardoor weer optimaal te laten horen. Wij leveren maatwerk. Wij spannen ons in voor een optimale zintuigelijke waarneming met ons motto: Horen is (be)leven.

We staan borg voor een optimaal resultaat. U heeft altijd een gratis proefperiode zodat u 100% zeker kunt zijn van het resultaat.

Voor meer informatie kijk op onze website of bel 055 533 85 97.


Gelre Apotheek Apeldoorn

De openbare apotheek van het ziekenhuis, waar u de medicijnen kunt halen, die voorgeschreven zijn door uw specialist of door uw huisarts. Wordt u ontslagen uit het ziekenhuis en moet u thuis nog medicijnen gebruiken? Ook deze kunt u halen bij de Gelre Apotheek.


Hanssen Footcare

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met voetklachten. Hanssen Footcare is gespecialiseerd in voetzorg en schoenen op maat. Pijn aan uw voeten kan erg hinderlijk zijn en u beperken in uw dagelijks leven. Blijf er niet mee doorlopen, want vaak zijn (pijn)klachten te verhelpen.

De voetspecialisten van Hanssen Footcare zijn ervaren orthopedisch schoentechnologen. Wij maken schoenen voor iedere voetvorm. Wij staan voor maatschoenen, professionele voetanalyse, advies, hulpmiddelen en voetverzorging. Met andere woorden: voor de beste voetzorg en schoenen op maat.

Iedereen kan bij ons terecht met vragen over voeten en voetklachten. Maak een afspraak via www.footcare.nl of bel (033) 456 02 62.


Medi Skin Care

Bekijk de Medi Skin Care-website voor meer informatie.  


OIM Orthopedie

U vindt de deskundige orthopedisch adviseurs van OIM Orthopedie zowel in het ziekenhuis in Apeldoorn als in Zutphen. OIM Orthopedie heeft zo’n 30 jaar ervaring met het aanmeten en vervaardigen van orthopedische hulpmiddelen en een gemiddelde klanttevredenheid van 8,6.

U kunt bij OIM Orthopedie aan de Zorgboulevard in Gelre Apeldoorn terecht voor onder andere steunkousen (therapeutisch elastische kousen), spalken, braces, siliconen techniek en prothesen. U kunt OIM Orthopedie Apeldoorn bereiken voor het maken van een afspraak tussen 8.30 en 16.00 uur op telefoonnummer (055) 5393740.

Lees meer op de website van OIM Orthopedie Apeldoorn.


Pavette

Uw dames en heren Kapsalon. Maar ook voor haarwerk & hoofdhuidzorg en borstprothese & lingerie. Meer informatie vindt u op www.pavette.nl

Borstprotheses en lingerie

Pavette is tevens gespecialiseerd in borstprotheses en lingerie voor vrouwen die zich na een borstoperatie ook weer mooi willen voelen. Onze Mammacare adviseuses hebben jarenlange ervaring met het aanmeten van borstprotheses.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en producten bezoek dan onze website www.pavette.nl of bel op telefoonnummer 055-5811909. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in de winkel in de centrale hal van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.

Dames en heren kapsalon

De laagdrempelige kapsalon is gevestigd in de centrale hal van Gelre Apeldoorn, naast het restaurant. De kapsalon is zowel voor het personeel, patiënten als bezoekers van het Apeldoornse ziekenhuis ideaal gelegen. Het is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een goede kapper. In de kapsalon wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten en merken zoals Goldwell en Mediceuticals. Bij het binnenstappen van de salon waant u zich niet in het ziekenhuis, maar bent u er juist even helemaal uit.

Haarwerk & hoofdhuidzorg

Pavette gespecialiceerd is in haarwerk en hoofdhuidproblemen. Wij bieden oplossingen voor o.a. dunner worden haar, roos, eczeem, psoriasis en ovematige talgafscheiding. In de salon hebben wij een aparte ruimte ingericht voor het haarwerk. Wij maken gebruik van de laatste technieken en leveren haarwerk op maat voor dames, heren en kinderen. In een vrijblijvend, kostenloos informatiegesprek zullen onze haarwerkspecialisten u inlichten over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en producten bezoek dan onze website www.pavette.nl of bel op telefoonnummer 055-5811909. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in de winkel in de centrale hal van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.


Pento audiologisch centrum

Bezoek de Pento-website voor meer informatie.


Vermaat restaurant

Graag ontvangen wij u in onze restaurant & winkelvoorziening in de centrale hal van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. U kunt in ons restaurant o.a. terecht voor vers bereide belegde broodjes, vruchtensappen, biologisch brood van Van Menno, heerlijke saucijzenbroodjes, warme maaltijden en natuurlijk een heerlijke kop verse bonenkoffie.

In onze winkel vind u o.a. verse bloemen, tijdschriften, ansichtkaarten, cadeau artikelen, verzorgingsartikelen, snoep en het lekkerste softijs. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 20.30 uur.

U bent van harte welkom.


Visser contactlenzen

Bekijk de Visser-website voor meer informatie.

Complementary Content
${loading}
Scroll