Mee-eten bezoekers | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Mee-eten bezoekers

Gelre ziekenhuizen biedt patiënten een gezonde en smaakvolle avondmaaltijd aan. Wij zorgen ook graag goed voor onze bezoekers. Daarom is het mogelijk om als bezoeker ‘s avonds tegen betaling mee te eten op de kamer van de patiënt.

Maaltijdkaart

Om een maaltijd te kunnen bestellen koopt u een maaltijdkaart bij de centrale receptie in de hal. U kunt enkel met uw pinpas betalen. De maaltijdkaart is geldig voor één maaltijd inclusief een bakje rauwkost en toetje. De prijs van een maaltijdkaart is €6,50 en is tot een jaar na aankoop te gebruiken.

Bestellen

U maakt een keuze uit 16 gevarieerde en gezonde maaltijden. Het menu staat op de achterzijde weergegeven. U kunt uw maaltijdkeuze vervolgens tot 17:00 uur doordeweeks en 16:00 uur in het weekend doorgeven. Daarbij dient u aan te geven of u een bakje rauwkost en/of toetje wenst.

Diëten en allergieën

Wij bieden ook maaltijden die afgestemd zijn op verschillende soorten diëten en allergieën. Deze maaltijden staan niet vermeld op de reguliere menukaart. Onze medewerkers kunnen aangeven welke maaltijden wij kunnen aanbieden bij een specifiek dieet en/of allergie.

Eet smakelijk!

De maaltijd wordt tussen 17:15 en 18:15 uur door een medewerker van Gelre ziekenhuizen bezorgd op de kamer van de patiënt. De maaltijdkaart wordt als betaling ingenomen.

Complementary Content
${loading}
Scroll