Verpleegafdeling Verloskunde (H2) Apeldoorn | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Verpleegafdeling Verloskunde (H2) - Apeldoorn

De zwangerschap is een mooie, maar soms ook spannende tijd. Tijdens deze periode komt het moment dat jullie je voorbereiden op een bevalling in het ziekenhuis. Wanneer dit medisch gezien de beste keuze is, staan we voor jullie klaar. Een betrokken en deskundig team geeft jullie persoonlijke zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We begeleiden jaarlijks ruim 1200 bevallingen.

Pasgeboren baby Gelre Apeldoorn

Afdeling Verloskunde H2

Onze afdeling is volledig ingericht om jou, je partner en jullie baby een fijne en veilige start te geven. Dit begint al tijdens de zwangerschap en gaat door tot en met de kraamtijd. In elke fase staan we naast jullie om jullie te begeleiden. 

De afdeling bestaat uit:

 • 5 verloskamers. Hier beval je met een medische indicatie.
 • 2 geboortesuites. Bevallen in een geboortesuite lijkt op een thuisbevalling. Lees hier meer over deze vorm van bevallen. De suites hebben wij in samenwerking met het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Apeldoorn ingericht.
 • 15 eenpersoonskamers. Hiermee bieden we jullie privacy en is jouw partner gedurende de hele opname 24 uur per dag welkom.

Onze gezinsgerichte zorg en kamers zorgen ervoor dat jij en je partner samen een stap kunnen maken als gezin. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom.

App BeterDichtbij

Wij melden jou ook graag aan voor de app BeterDichtbij. Dit is een beveiligde app om jou informatie, folders en betrouwbare websites te sturen. 

Bezoektijden

Vaders, broertjes en zusjes zien wij niet als bezoek en zijn dus altijd welkom.
De bezoektijden voor andere bezoekers, vindt u op onze bezoektijdenpagina.

Contact met Verpleegafdeling H2 Verloskunde?

 • Ons telefoonnummer: 055 – 581 15 15
  • Spoed? Bel: 055 – 581 15 17
 • Jouw looproute in ons ziekenhuis: 46
  Tip:
  bekijk jouw looproute in beeld ↴

Complementary Content
${loading}
Scroll