Verpleegafdeling Verloskunde (H2) Apeldoorn | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Verpleegafdeling Verloskunde (H2) - Apeldoorn

Soms is het voor moeder en/of kind veiliger dat de controles en de bevalling in het ziekenhuis plaatsvinden. Als u in het ziekenhuis wordt opgenomen tijdens uw zwangerschap, bevalling of kraamtijd dan verblijft u op de Verpleegafdeling Verloskunde (H2).

4 verloskamers

Op de Verpleegafdeling Verloskunde (H2) hebben we 4 verloskamers met een eigen badkamer. Voor uw partner is er een luxe stoel aanwezig die omgebouwd kan worden naar een bed. Ook kunt u gebruik maken van een radio/cd-speler.

Lees meer over onze geboortesuites, die wij in samenwerking met het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Apeldoorn hebben ingericht

Uw partner

We betrekken uw partner zo veel mogelijk bij de voorlichting en zorg. Hij of zij kan blijven slapen en kan (tegen vergoeding) gebruikmaken van de maaltijden van het ziekenhuis.

Uw bevalling

Als voorbereiding op uw bevalling, kunt u een geboorteplan maken. Meer weten over uw bevalling in ons ziekenhuis of wat er gebeurt na uw bevalling?

Bezoektijden

Vaders zien wij niet als bezoek en zijn dus altijd welkom. Voor anderen gelden onze bezoektijden. Bekijk onze actuele bezoektijden op de bezoektijdenpagina.

Contact met Verpleegafdeling H2 Verloskunde?

  • Ons telefoonnummer: 055 – 581 15 15
    • Spoed? Bel: 055 – 581 15 17
  • Uw looproute in ons ziekenhuis: 46
Complementary Content
${loading}
Scroll