Spreekuur Nazorg bij Kanker | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Spreekuur Nazorg bij Kanker

'...toen ik na de behandeling voor kanker weer thuis was, kreeg ik vaak de opmerking 'wat zie je er goed uit'. Ik voelde met vreselijk ellendig. Ik was enorm moe, maar dat begrepen ze niet...'

'... in het begin kreeg ik veel aandacht. Iedereen leefde met mij mee; ik kreeg veel post, telefoontjes en bezoek. Maar na verloop van tijd had ik het gevoel dat ik er helemaal alleen voor stond ....'

U bent na uw behandeling terug uit het ziekenhuis, maar u voelt zich echt nog niet beter. Of u heeft allerlei vragen.

Verpleegkundig Spreekuur Nazorg bij Kanker

Hoe te leven met of na kanker. Met uw vragen, ervaringen en onduidelijkheden hierover kunt u terecht bij het Verpleegkundig Spreekuur Nazorg. Dit spreekuur is een samenwerkingsverband tussen Gelre ziekenhuizen en Stichting 'kLEEF!
Tijdens het spreekuur heeft u een gesprek met de gespecialiseerde verpleegkundige van het ziekenhuis. Hij/zij heeft goede contacten met andere hulpverleners, zowel binnen Gelre ziekenhuizen als daarbuiten en kan u zo nodig doorverwijzen.
Een vervolggesprek is ook mogelijk.
Het Verpleegkundig Spreekuur Nazorg bij Kanker is wekelijks in het Roparunhuis Auke van de Veen. Het spreekuur is een samenwerkingsverband tussen Gelre ziekenhuizen en Stichting 'kLeef!

Over stichting 'kLeef!

De stichting kLeef! heeft als doel mensen te helpen die geconfronteerd worden met kanker. De stichting heeft in Apeldoorn een huis ingericht waar mensen met kanker en hun naasten elkaar kunnen ontmoeten.

Mensen die chemotherapie hebben (gehad), kunnen een afspraak maken met de oncologieverpleegkundige. Voor mensen die borstkanker hebben (gehad), is er het spreekuur met de mammacareverpleegkundige.

Afspraak

U komt op afspraak op onze polikliniek na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts. De huisarts verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar onze poli. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Spreekuur Nazorg bij Kanker?

door

Onze spreekuren

signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute Roparunhuis Auke van der Veen
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m do 10.00 - 16.30, vr en 10.00 - 13.00 uur

Bel 055 - 576 26 76
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Complementary Content
${loading}
Scroll