Spreekuur integrale geneeskunde | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Spreekuur integrale geneeskunde

In het spreekuur integrale geneeskunde krijgt u gericht advies voor het verbeteren van de algehele gezondheid en de kwaliteit van leven met kanker als aanvulling op uw reguliere medische behandeling.

Direct naar:

Wat is integrale geneeskunde

Naast uw behandeling voor kanker in het ziekenhuis, kunt u zelf ook veel doen om uw gezondheid te bevorderen en klachten te verminderen. Denk hierbij aan voeding aanpassen en voeding supplementen of werken aan vragen als: hoe kan ik meer ontspannen en minder stress ervaren?

In het spreekuur staat het advies over de werkzaamheid en veiligheid van aanvullende behandelingen centraal. Denk hierbij aan advies op het gebied van beweging, voeding, gebruik van supplementen en stressvermindering. Of aan leefstijlbehandelingen zoals yoga, mindfulness, accupunctuur en specifieke aandacht voor preventie en gezonde leefstijl. Het gaat in het spreekuur dus om het verminderen van klachten en het verbeteren of behouden van uw kwaliteit van leven.

Waar nodig verwijzen we naar een zorgverlener buiten het ziekenhuis. Dit advies is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar effectieve methoden om uw gezondheid te bevorderen.

Voor wie is het spreekuur bedoeld?

Het spreekuur integrale geneeskunde is beschikbaar voor patiënten van Gelre ziekenhuizen die behandeld worden voor kanker. Het vindt fysiek plaats op polikliniek Interne geneeskunde in Gelre Apeldoorn.

De kosten voor het spreekuur worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Afspraak

U kunt een verwijzing naar het spreekuur integrale geneeskunde aanvragen bij uw zorgverleners van Gelre ziekenhuizen die betrokken zijn bij de behandeling of uw huisarts. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Spreekuur Integrale geneeskunde?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur

Bel 055 - 581 81 63
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 137
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 81 63
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Complementary Content
${loading}
Scroll