Polikliniek Fertiliteit | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Polikliniek Fertiliteit

Zwanger worden is niet altijd vanzelfsprekend. De meeste paren worden binnen één of twee jaar zwanger. Maar wanneer een zwangerschap uitblijft, kunnen we op de Polikliniek Fertiliteit onderzoek doen naar de oorzaken en zo nodig een behandeling bieden.

Oorzaken en behandeling van verminderde vruchtbaarheid

Op de Polikliniek Fertiliteit doet de fertiliteitsarts onderzoek naar de oorzaken van verminderde vruchtbaarheid. Daarnaast adviseert de arts over behandelmogelijkheden en voert de arts die behandelingen uit. Dit kan variëren van inseminaties tot IVF- of ICSI-behandeling. Hierin werken we samen met het laboratorium van het Radboudumc in Nijmegen. Ook advies over uw vruchtbaarheid of voor invriezen van onbevruchte eicellen kunt u bij ons terecht.

Goed om te weten: eigen risico

Bij de Polikliniek Fertiliteit onderzoeken en behandelen wij vaak beide partners. U en uw partner krijgen hiervoor een afzonderlijke factuur van ons ziekenhuis. Dit kan ook invloed hebben op uw eigen risico.

Emotionele steun bij het traject

Een fertiliteitsbehandeling is vaak een emotioneel en moeilijk traject. De fertiliteitsarts besteedt daarom veel aandacht aan de emotionele kanten van vruchtbaarheidsstoornissen en vruchtbaarheidsbehandelingen.

Contact met Polikliniek Fertiliteit?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 33
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 11.30

Bel 055 - 844 65 27
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

call

Zo bereikt u ons

Bel
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll