Gelre focuskliniek Oogheelkunde | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Gelre focuskliniek Oogheelkunde

In onze Gelre focuskliniek Oogheelkunde in Apeldoorn zijn we gespecialiseerd in oogoperaties. Wij opereren en helpen u bij staar. Ons vaste, hechte team van deskundige zorgprofessionals staat voor u klaar om u de best mogelijke zorg te geven.

Direct naar:

Patiënt krijgt verdoving in de ogen gedruppeld door assistent, oogarts kijkt mee

Gastvrij en vertrouwd, u bent onze focus

Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens uw zorgtraject prettig en vertrouwd voelt. Daarom maken wij heldere afspraken met u én komen deze ook na. Daar kunt u van op aan. Voor uw afspraak met de oogarts of gespecialiseerd zorgverlener kunt u terecht op de polikliniek bij uw in de buurt, in Apeldoorn, Zutphen, Epe of Lochem. Alleen voor de operatie gaat u naar Apeldoorn. Daar hebben we een gespecialiseerd team van deskundige zorgprofessionals dat u behandeld. Het team is hecht en heel goed op elkaar ingespeeld, zodat u de best mogelijke zorg krijgt.

Wij voeren in de focuskliniek staaroperaties uit, zowel aan één oog als aan beide ogen tegelijk. Deze laatste heet een BICAT-operatie.

Afspraak

U komt op afspraak op onze focuskliniek na een verwijzing van uw arts. Dit kan de huisarts zijn, maar ook de optometrist. De huisarts of optometrist verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar onze focuskliniek. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Focuskliniek Oogheelkunde

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 5
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur

Bel 055 - 581 18 12
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Complementary Content
${loading}
Scroll