Welkom bij Gelre focuskliniek Oogheelkunde | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Welkom bij Gelre focuskliniek Oogheelkunde

In onze Gelre focuskliniek Oogheelkunde in Apeldoorn zijn we gespecialiseerd in oogoperaties. Wij opereren en helpen u bij staar. Ons vaste, hechte team van deskundige zorgprofessionals staat voor u klaar om u de best mogelijke zorg te geven.

Direct naar:

Patiënt krijgt verdoving in de ogen gedruppeld door assistent, oogarts kijkt mee

Gastvrij en vertrouwd met focus op uw gezondheid

Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens uw zorgtraject prettig en vertrouwd voelt. Daarom maken wij heldere afspraken met u én komen deze ook na. Daar kunt u van op aan. Voor uw afspraak met de oogarts of gespecialiseerd zorgverlener kunt u terecht op de polikliniek bij u in de buurt, in Apeldoorn, Zutphen, Epe of Lochem. Alleen voor de operatie gaat u naar Apeldoorn. Daar hebben we een gespecialiseerd team van deskundige zorgprofessionals dat u behandeld. Het toegewijde team is hecht en heel goed op elkaar ingespeeld, zodat u de best mogelijke zorg krijgt.

Wij voeren in de focuskliniek staaroperaties uit, zowel aan één oog als aan beide ogen tegelijk. Deze laatste operatie heet een BICAT.

Optometrisch Centrum

Voor laagdrempelig onderzoek bij oogklachten (1,5 lijns zorg) kunt u nog steeds terecht bij ons Optometrisch Centrum. Zo krijgt u de best mogelijke zorg, dichtbij waar dat kan en wat verder weg als het moet.

Afspraak

U krijgt een afspraak bij onze focuskliniek na een verwijzing van uw arts. Dit kan de huisarts zijn, maar ook de optometrist. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Focuskliniek Oogheelkunde

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 5
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 18 12
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Complementary Content
${loading}
Scroll