Eurofins Gelre | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Eurofins Gelre

De laboratoria van Klinische Chemie en Hematologie (KCHL) en Medische Microbiologie en Infectiepreventie (MMI) van Gelre ziekenhuizen zijn per 1 april 2023 onderdeel van Eurofins Clinical Diagnostics. De laboratoria werken onder de naam ‘Eurofins Gelre’ en zijn gevestigd op de locaties van Gelre ziekenhuizen.


Op deze pagina ziet u waar u terecht kunt voor het maken van een afspraak voor bloedprikken en vindt u informatie over de trombosedienst en onze overige laboratoriumdiensten.

Afspraak voor bloedprikken

Heeft uw huisarts of behandelend arts u gevraagd bloed te laten prikken voor verder onderzoek? Bloedprikken kan uitsluitend op afspraak. Na uw bloedafname, ontvangt uw (huis)arts de uitslagen en informeert u daarover. Een afspraak maken voor bloedprikken in de regio Apeldoorn en Zutphen kan via het afsprakenportaal van Eurofins Gelre.

Over Eurofins Clinical Diagnostics

De missie van Eurofins Clinical Diagnostics is bijdragen aan een veilige en gezonde wereld door het aanbieden van innovatieve en kwalitatief hoogstaande laboratoriumdiensten, onderzoek en adviesdiensten. Eurofins Clinical Diagnostics heeft in Nederland zes gerenommeerde laboratoria in Leiden, Rijswijk, Veldhoven, Eindhoven, Apeldoorn en Zutphen.

Complementary Content
${loading}
Scroll