Route en parkeren | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Route en parkeren

Bezoekt u Gelre ziekenhuizen? Dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein P1 aan de voorzijde van het ziekenhuis (Apeldoorn) of in de parkeergarage (Zutphen). De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren, daarna moet u betalen.

Komt u met de fiets of brommer? Dan kunt u deze parkeren in de onbewaakte stalling aan de voorkant (Apeldoorn) of aan de achterkant (Zutphen) van het ziekenhuis. Op de locatie zelf is bewegwijzering richting de fietsenstalling.

Bij Gelre Apeldoorn gaan we een nieuwe, toekomstbestendige parkeervoorziening bouwen voor patiënten, bezoekers en medewerkers. De bouwwerkzaamheden vinden plaats van april 2022 t/m medio 2023. In principe zijn er voldoende parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers bij het ziekenhuis. We vragen u vriendelijk om, als dat mogelijk is, op de fiets of met het OV naar het ziekenhuis te komen. Of wellicht kunt u zich laten afzetten? Wij hopen op uw medewerking en begrip. U leest hier meer over de bouwwerkzaamheden van de parkeervoorziening in Apeldoorn. 

Complementary Content
${loading}
Scroll