Hoe werkt parkeren bij Gelre ziekenhuizen? | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Hoe werkt parkeren bij Gelre ziekenhuizen?

Als u naar ons ziekenhuis komt met de auto, heeft u verschillende parkeeropties. Deze opties  hebben we hieronder voor u opgesomd. 

N.B. De parkeervoorziening bij Gelre Apeldoorn wordt vernieuwd. Er vinden van 1 juli 2021 t/m eind 2022 bouwwerkzaamheden plaats. In principe zijn er voldoende parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers bij het ziekenhuis. We vragen u vriendelijk om, als dat mogelijk is, op de fiets of met het OV naar het ziekenhuis te komen. Of wellicht kunt u zich laten afzetten? Wij hopen op uw medewerking en begrip.   U leest hier meer over de bouwwerkzaamheden van de parkeervoorziening in Apeldoorn.

Optie 1: Parkeren en contactloos betalen

  • Bij aankomst op het terrein houdt u uw bankpas/creditcard voor de automaat (contactloos betalen) of steekt u uw bankpas/creditcard in de automaat. Hierna gaat de slagboom open.
  • Verlaat u het parkeerterrein? Houd dan bij het uitrijden opnieuw uw bankpas/creditcard voor de automaat (contactloos betalen) of steek uw bankpas/creditcard in de automaat. De transactie wordt afgerond en de slagboom gaat open.

✚ Voordeel: contactloos betalen is sneller voor u omdat u niet hoeft te wachten bij de parkeerautomaat.

Optie 2: Parkeren met een in- en uitrijkaart

  • Druk bij aankomst op de groene knop van de automaat bij de slagboom. Hierna ontvangt u een inrijkaartje en gaat de slagboom open.
  • Voor het uitrijden kunt u op twee manieren betalen:
    1. U voert uw inrijkaart in bij de slagboom en betaalt daarna contactloos door uw bankpas/creditcard in de automaat te steken.
    2. U kunt ook gebruik maken van de betaalautomaten bij het parkeerterrein. U kunt hier contant betalen of met uw bankpas/creditcard.

Optie 3: Parkeren met een weekkaart

Moet u meerdere dagen achtereen in het ziekenhuis zijn? Dan is het het gunstigste voor u om gebruik te maken van een weekkaart.

  • Volg de aanwijzingen op de betaalautomaten van Q-Park om een weekkaart te krijgen voor een gereduceerd tarief.
  • De Parking Host van Q-Park kan u ook helpen bij het verkrijgen van een weekkaart.


Parkeren voor mindervaliden

Heeft u een mindervalide- of gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen dicht bij de hoofdingang.

Wees lief voor onze buren: parkeer niet in de wijk

Wilt u lief zijn voor onze buren door niet in de wijk te parkeren? Alvast hartelijk dank namens team Gelre en onze buren.


Hulp nodig bij het parkeren?

Tijdens kantooruren kunt u terecht bij de parkeerwachten van Q-park. Buiten kantooruren kunt u bij het kantoor van de parkeerwacht contact krijgen via de informatie-intercomknop.

Meer weten over betalen met Maestro?

Kijk dan op de website van Q-park


Complementary Content
${loading}
Scroll