Hoe werkt parkeren bij Gelre ziekenhuizen? | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Hoe werkt parkeren bij Gelre ziekenhuizen?

Wat betreft parkeren bij Gelre ziekenhuizen zijn er verschillende opties. Deze parkeeropties zijn hieronder opgesomd. 

  • Parkeren en contactloos betalen

Bij aankomst op het terrein houdt u uw bankpas/creditcard voor de automaat (contactloos betalen) of steekt u uw bankpas/creditcard in de automaat. Hierna gaat de slagboom open. Verlaat u het parkeerterrein? Houd dan bij het uitrijden opnieuw uw bankpas/creditcard voor de automaat (contactloos betalen) of steek uw bankpas/creditcard in de automaat. De transactie wordt afgerond en de slagboom gaat open. Contactloos betalen is sneller voor u omdat u niet hoeft te wachten bij de parkeerautomaat.

  • Parkeren met in- en uitrijkaart

Druk bij aankomst op de groene knop van de automaat bij de slagboom. Hierna ontvangt u een inrijkaartje en gaat de slagboom open. Voor het uitrijden kunt u op twee manieren betalen. U voert uw inrijkaart in bij de slagboom en betaalt daarna contactloos door uw bankpas/creditcard in de automaat te steken. U kunt ook gebruik maken van de betaalautomaten bij het parkeerterrein. U kunt hier contant betalen of met uw bankpas/creditcard. Meer weten over betalen met Maestro? Kijk dan op de website van Q park

  • Weekkaart

Moet u meerdere dagen achtereen in het ziekenhuis zijn? Dan kunt u gebruik maken van een weekkaart. Volg de aanwijzingen op de betaalautomaten van Q-Park om een weekkaart te krijgen voor een gereduceerd tarief. Ook de Parking Host van Q-Park kan u helpen bij het verkrijgen van een weekkaart.

  • Parkeren voor mindervaliden

Heeft u een mindervalide- of gehandicaptenparkeerkaart, dan kunt u gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen dicht bij de hoofdingang.

Omwonenden

Wilt u zo vriendelijk zijn rekening te houden met de omwonenden van het ziekenhuis? Wij vragen u niet in de wijk te parkeren. Dat zorgt voor onnodige overlast en ergernis.

Hulp nodig?

Tijdens kantooruren kunt u terecht bij de parkeerwachten van Q-park. Buiten kantooruren kunt u bij het kantoor van de parkeerwacht contact krijgen via de informatie intercom knop.


Complementary Content
${loading}
Scroll