alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Parkeerbeleid Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen beschikt zowel bij het ziekenhuis in Apeldoorn als bij het ziekenhuis in Zutphen over voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers en patiënten. Op het ziekenhuisterrein geldt betaald parkeren. Klik hier voor de parkeertarieven Gelre Apeldoorn en parkeertarieven Gelre Zutphen.


Betaald parkeren is nodig om de bereikbaarheid van het ziekenhuis nu en in de toekomst te kunnen garanderen. Met betaald parkeren bereiken we dat het parkeerterrein uitsluitend wordt gebruikt door bezoekers en patiënten van het ziekenhuis. Betaald parkeren is daarnaast nodig om het beheer en onderhoud van de parkeerterreinen te bekostigen. 

  • Parkeerkosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars, net als andere extra voorzieningen voor patiënten, zoals telefoon of televisie aan bed.
  • De parkeerterreinen zijn eigendom van Gelre ziekenhuizen en worden geëxploiteerd door Q-Park.
  • De parkeerterreinen worden dag en nacht bewaakt met videocamera's. Parkeren van auto en stallen van fiets of brommer is voor eigen risico. Gelre ziekenhuizen is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing.
  • De parkeertarieven worden vastgesteld door Gelre ziekenhuizen. De gehanteerde tarieven zijn gangbaar en vergelijkbaar met de tarieven van andere ziekenhuizen in de regio. 

Complementary Content
${loading}
Scroll