Babybeeld: couveuse-baby’s live te zien voor ouders | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Babybeeld: couveuse-baby’s live te zien voor ouders

Sommige kinderen hebben na hun geboorte extra zorg nodig en liggen daarom op de afdeling Neonatologie. Via Babybeeld kunt u als ouders uw kind live zien via de computer, tablet of mobiele telefoon. Dit is mede mogelijk gemaakt door de Rotary Apeldoorn Zuid.

Uw kind bekijken

U wilt natuurlijk 24 uur per dag bij uw kind in het ziekenhuis zijn. Dat kan in ons ziekenhuis altijd, maar soms is het voor u als ouders niet goed haalbaar. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we u Babybeeld. U logt in op een website en u ziet live uw kind in de couveuse of het bedje liggen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook thuis verbonden blijven met uw kind.

Goed voor ouders-kind binding

Ouders die Babybeeld gebruiken zijn erg enthousiast. Babybeeld geeft hen het gevoel dat ze een beetje bij hun kind zijn want ze kunnen 24 uur per dag hun zoon of dochter bekijken. Door Babybeeld zijn ouders nóg meer betrokken bij hun kind. Dat is goed voor de binding met het kind en het maakt de overgang naar huis ook weer gemakkelijker.

Service

Babybeeld is alleen toegankelijk voor ouders en de privacy is gegarandeerd door een speciale inlogcode. Ook is er geen geluid bij het beeld en zijn er geen andere kinderen te zien. Zo ziet elke ouder dus alleen zijn/haar eigen kind. Elke couveuse of baby-bedje op de afdeling Neonatologie heeft Babybeeld en deze service is gratis!

Complementary Content
${loading}
Scroll