Spreekuur Orthopedische Schoen | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Spreekuur Orthopedische Schoen

Bij voet en of loopproblemen bijvoorbeeld als gevolg van standsafwijkingen van voeten of tenen, drukplekken met veel eeltvorming of wonden, gevoelstoornissen en of pijn, kunt u terecht op ons spreekuur met de orthopedisch schoenmaker, orthopedisch instrumentmaker en revalidatiearts. Dit deskundige team onderzoekt de klacht en geeft u advies.

Advies over uw schoenen

Wekelijks houdt de revalidatiearts een speciaal spreekuur met de orthopedische schoenmaker - de firma Pruis Orthopedie - en de orthopedische instrumentmaker. Tijdens het spreekuur krijgt u advies over uw schoenen. Het kan zijn dat u steunzolen nodig heeft, of schoenaanpassingen aan uw huidige schoenen. Ook kan geadviseerd worden om semi-orthopedische of orthopedische schoenen te gaan dragen. Hierover krijgt u op het spreekuur uitgebreide informatie.

Afspraak

U komt op afspraak na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts of de revalidatie-arts. Zij verwijzen u dan - natuurlijk in overleg met u – naar ons Spreekuur Orthopedische Schoen. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Spreekuur Orthopedische Schoen (Revalidatie)?

door

Onze spreekuren

Ma middag 13.30 - 16.00 uur en do ochtend 09.00 -12.00 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 58
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 08.30  16.30 uur

Bel 0575 - 59 28 30
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll