Spreekuur Orthopedische Schoen | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Spreekuur Orthopedische Schoen

Bij voetproblemen zoals standsafwijkingen van de tenen, overdreven eeltvorming onder de voet of diabetische voetproblemen, kunt u terecht op een speciaal spreekuur bij de revalidatiearts, de orthopedische schoenmaker en de orthopedische instrumentenmaker.

Advies over uw schoenen

Wekelijks houdt de revalidatiearts een speciaal spreekuur met de orthopedische schoenmaker - de firma Pruis Orthopedie - en de orthopedische instrumentmaker. Tijdens het spreekuur krijgt u advies over uw schoenen. Het kan zijn dat u steunzolen nodig heeft, of schoenaanpassingen aan uw huidige schoenen. Ook kan geadviseerd worden om semi-orthopedische of orthopedische schoenen te gaan dragen. Hierover krijgt u op het spreekuur uitgebreide informatie.

Afspraak

U komt op afspraak na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts of de revalidatie-arts. Zij verwijzen u dan - natuurlijk in overleg met u – naar ons Spreekuur Orthopedische Schoen. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Spreekuur Orthopedische Schoen (Revalidatie)?

door

Onze spreekuren

Wekelijks
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 58
call

Zo bereikt u ons

Bel 0575 - 59 28 30
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll