alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Rook-stop-poli

Wie eenmaal begonnen is met roken, komt er maar moeilijk vanaf. De behoefte om te roken is groot. Bovendien treden er vaak ontwenningsverschijnselen op. Mensen slapen slechter of krijgen last van hoofdpijn en prikkelbaarheid. Onder begeleiding lukt het gelukkig vaak wel. Bij onze gespecialiseerde polikliniek helpen we u graag van uw rookverslaving af!

Samen uw stopdatum bepalen

Op de Rook Stop Poli bekijkt een verpleegkundige samen met u wat voor u de beste manier is om te stoppen met roken. Samen bepaalt u de stopdatum. Daarna volgt een begeleidingstraject van een jaar.

Vergoeding hulp bij stoppen met roken

De begeleiding via de Rook Stop Poli wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. U moet uiteraard wel rekening houden met het eigen risico. Wilt u weten op wat voor vergoeding u precies recht heeft? Neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Afspraak

U komt op afspraak op onze polikliniek na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts. De huisarts verwijst u dan - natuurlijk in overleg met u – naar onze poli. U kunt ook zonder verwijzing een afspraak maken

Contact met Rook-stop-poli?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 91
call

Zo bereikt u ons

Bel 0575 - 59 23 31
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll