Workshop 'Look good, feel better' | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Workshop 'Look good, feel better'

Kanker kan lichamelijke en emotionele problemen met zich mee brengen. Daarnaast kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook meteen een beter gevoel geeft. Daarom biedt Gelre ziekenhuizen u de workshop Look Good… Feel Better aan.

Mevrouw doet mee aan online workshop Look Good Feel Better

De workshops zijn bestemd voor mensen met kanker, vrouwen en mannen, tijdens en/of (recent) na hun behandeling. Voor beiden zijn de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels belangrijk. Deelname is gratis.

Keuze uit 3 verschillende workshops

Look Good Feel Better biedt de volgende online workshops gratis aan:

 • Huidverzorging (45 min)
  Uw huid kan flink te lijden krijgen onder de bijwerkingen van kanker en de behandelingen. U krijgt informatie over hoe u het beste uw kwetsbare huid kunt verzorgen.
 • Make-up (45 min)
  Stap voor stap uw eigen gezicht opmaken. Leer onder andere hoe u oneffenheden kunt camoufleren en hoe u wimpers en wenkbrauwen tekent.
 • Haarwerken & alternatieven (45 min)
  U krijgt advies over het verzorgen van het haar en de hoofdhuid bij kanker. Verder krijgt u informatie over haarwerken, maar ook over het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking.

Het is mogelijk om alle workshops te volgen. Volgt u liever één workshop, dan is dat ook prima. Net wat u wilt en wat u goed uitkomt.

Wat heeft u nodig voor deelname?

Om vanuit huis deel te kunnen nemen aan de online workshop heeft u het volgende nodig:

 • Internet verbinding
 • Speakers en een microfoon (of een telefoon met speaker)
 • Webcam (als uw computer geen ingebouwde camera heeft)
 • Een lichte ruimte (een lichtbron van voren geeft het beste resultaat)

Aanmelden?

Voor de fysieke workshops in Gelre Apeldoorn of Zutphen meldt u zich aan via het secretariaat van Dagbehandeling Oncologie Apeldoorn of Zutphen. In de webagenda treft u de data, locaties en tijden van de workshops.

Aanmelden voor de online workshops doet u via de website van Look Good Feel Better
U ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie die u nodig heeft voor deelname aan de online workshop.
Komt u er niet helemaal uit? Stuur dan een e-mail aan: communicatie@lookgoodfeelbetter.nl

Veel plezier tijdens de Online Workshop van Look Good Feel Better!

Stichting Look Good... Feel Better

De Stichting Look Good…Feel Better biedt ziekenhuizen de mogelijkheid workshops aan te bieden aan patiënten. Tevens geeft de Stichting de patiëntenfolder ‘Uiterlijke verzorging van mensen met kanker’ uit. Op de website vindt u tevens praktische tips voor uw uiterlijke verzorging.

Het programma is product neutraal (niet merkgebonden), het is kostenvrij voor patiënten en interfereert niet met de medische zorg. De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die zich belangeloos voor het programma inzetten en de financiële ondersteuning van Stichting Roparun. De Stichting is dank verschuldigd aan degenen die met schenking van hun producten deze workshop mogelijk maken.

Complementary Content
${loading}
Scroll