Hoe bereidt u uw kind voor op een operatie? | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Hoe bereidt u uw kind voor op een operatie?

Komt uw kind voor een operatie naar ons ziekenhuis? Dan is het belangrijk uw kind goed voor te bereiden op de operatie. Dat helpt bij het verwerken van eventuele nare ervaringen.

Voorbereiding operatie in Gelre Apeldoorn

"Mijn collega’s en ik helpen u en uw kind graag bij deze voorbereiding. Daarom bent u van harte welkom op onze speciale informatiemiddag. U kunt dan een kijkje nemen op de afdeling en kennismaken met mij en mijn collega’s. Ook kunt u al uw vragen stellen. Samen bekijken we een voorlichtingsfilm. Deze film laat zien hoe alles rondom de operatie gaat. Daarna heeft u een afspraak bij de anesthesist. Dat is de dokter die vertelt hoe het in slaap brengen (narcose) tijdens de operatie gaat. Zo weet u wat u kunt verwachten voor, tijdens en na de operatie.”
Leonie Burrekers, pedagogisch medewerker

Voorlichtingsfilms 

Wilt u uw kind verder voorbereiden op de operatie? Bekijk dan samen een van onderstaande voorlichtingsfilms.

Voorbereiding operatie Gelre Zutphen

Komt uw kind binnenkort voor een ingreep naar onze afdeling Kind en Jeugd in Gelre Zutphen? Bekijk dan de film of het fotoverhaal. Het is prettig om vooraf voorbereid te zijn en alvast gezien te hebben wat je te wachten staat, dit helpt je door de ingreep heen. 

Daarnaast vindt u hieronder de fotoverhalen van de ingrepen voor keelamandelen verwijderen, neusamandelen verwijderen en trommelvliesbuisjes plaatsen:

Complementary Content
${loading}
Scroll