Veel gestelde vragen over Kind en Jeugd | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Veel gestelde vragen over Kind en Jeugd

Vaak hebben u en uw kind vragen voordat u naar het ziekenhuis komt. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen

Voorbereiding operatie in Gelre Apeldoorn

"Mijn collega’s en ik helpen u en uw kind graag bij deze voorbereiding. Daarom bent u van harte welkom op onze speciale informatiemiddag. U kunt dan een kijkje nemen op de afdeling en kennismaken met mij en mijn collega’s. Ook kunt u al uw vragen stellen. Samen bekijken we een voorlichtingsfilm. Deze film laat zien hoe alles rondom de operatie gaat. Daarna heeft u een afspraak bij de anesthesist. Dat is de dokter die vertelt hoe het in slaap brengen (narcose) tijdens de operatie gaat. Zo weet u wat u kunt verwachten voor, tijdens en na de operatie.”
Leonie Burrekers, pedagogisch medewerker

Voorlichtingsfilms 

Wilt u uw kind verder voorbereiden op de operatie? Bekijk dan samen een van onderstaande voorlichtingsfilms.

Voorbereiding operatie Gelre Zutphen

Komt uw kind binnenkort voor een ingreep naar onze afdeling Kind en Jeugd in Gelre Zutphen? Bekijk dan samen met uw kind het fotoverhaal dat past bij de ingreep van uw kind. Het verschil in de verhalen zit hem in de manier van narcose (kapje of prikje) en doelgroep: kind of tiener.

Daarnaast vindt u hieronder de fotoverhalen van de ingrepen voor keelamandelen verwijderen, neusamandelen verwijderen en trommelvliesbuisjes plaatsen:

Complementary Content
${loading}
Scroll