Welkom bij Gelre focuskliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Welkom bij Gelre focuskliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL)

In onze Gelre focuskliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) in Apeldoorn en Zutphen kunt u heel snel terecht met slikproblemen (dysfagie), bloedarmoede door ijzertekort (ferriprieve anemie) of rectaal bloedverlies. Ons toegewijde team van ervaren zorgprofessionals staat klaar om u hartelijk en gastvrij te ontvangen en te begeleiden. U heeft binnen een week uw eerste afspraak. Binnen slechts 2 weken heeft u duidelijkheid over uw situatie (diagnose). Daarna krijgt u zo snel mogelijk advies over de behandeling die het beste past bij uw situatie.

Direct naar:

MDL-verpleegkundige staat klaar om de patient te ontvangen voor de scopie

U kunt snel terecht voor een verkort zorgtraject

Wij begrijpen dat snelheid van belang is bij aandoeningen zoals slikproblemen, bloedarmoede door ijzertekort en rectaal bloedverlies. Daarom kunt u snel bij ons terecht en krijgt u een verkort zorgtraject. Uw zorgtraject bestaat uit een intakegesprek, het onderzoek (scopie) en een nagesprek over wat de diagnose is en welke behandeling daar het beste bij past. Het onderzoek wordt meestal uitgevoerd door onze verpleegkundig enscopist of physisican assistant.

Bent u alleen naar ons verwezen voor een scopie? Dan ontvangt u binnen 3 dagen een (digitale) intake en binnen een week vindt het onderzoek plaats.

Toegangstijd (wachttijd) focuskliniek MDL

Hoe lang duurt het voordat u terecht kunt voor een afspraak bij onze focuskliniek MDL? In januari is onze toegangstijd: 14 dagen.

Bent u alleen verwezen voor scopie? Dan ontvangt u binnen 3 dagen een (digitale) intake en binnen een week vindt het onderzoek plaats

De toegangstijd (wachttijd) is het aantal dagen tussen het moment dat u of uw huisarts contact met ons opneemt om een afspraak te maken en het moment waarop u daadwerkelijk op ons spreekuur terecht kunt.

MDL-verpleegkundige en MDL-arts in gesprek met patient

“U heeft samen met mij de touwtjes in handen.”

“U heeft samen met mij de touwtjes in handen van uw zorgtraject. We kijken met elkaar wat nodig is in uw situatie. Ik zet daarvoor alles in gang en begeleidt u tijdens het gehele traject. In afstemming met de MDL-arts krijgt u een behandelplan die past bij uw persoonlijke situatie.

MDL-verpleegkundige

Gastvrij en vertrouwd met focus op uw gezondheid

Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens uw onderzoekstraject comfortabel en vertrouwd voelt. Daarom maken wij heldere afspraken met u én komen deze ook na. Daar kunt u van op aan. U krijgt de informatie die u nodig heeft. De MDL-verpleegkundige begeleidt u tijdens het gehele zorgtraject. U bepaalt samen met hem/haar de stappen in uw zorgtraject en kijkt met elkaar wat nodig is. De MDL-arts kijkt met jullie mee en stelt het behandelplan op in afstemming met u en de verpleegkundige.

Bij onze focuskliniek MDL draait alles om u. Daarom streven we naar snelheid, precisie en zorg op maat.

Afspraak

U krijgt een afspraak op onze polikliniek na een verwijzing van uw arts. Meestal is dit de huisarts. Het is verstandig u goed voor te bereiden op uw afspraak.

Contact met Focuskliniek Maag-, Darm- en Leverziekten?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 63
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 80 30
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 119
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 0575 - 592 536
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll