CVA-nazorgpoli | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

CVA-nazorgpoli

Als u een beroerte heeft gehad, kunt u daar lichamelijk en emotioneel veel last van hebben. Ook in uw karakter en uw gedrag kunt u zijn veranderd. Op de CVA-nazorgpoli helpen we u weer op weg.

Leven na een beroerte

Na een beroerte kan uw leven, maar ook dat van uw partner of uw familie, flink op de kop staan. Meestal moet u eerst revalideren. Na een tijdje kan ook blijken dat u in gedrag of in karakter bent veranderd. Veel vragen en problemen rondom een beroerte worden pas na een tijdje duidelijk. Onze CVA-verpleegkundige kan u helpen met de gevolgen van uw beroerte.

Tijdens het polibezoek

Op de nazorg poli bespreken we praktische zaken zoals het huishouden, vervoer, bewegen, werk en het gebruik en nut van medicijnen. Ook veranderingen in uw sociale leven en in de relatie met uw partner kunnen onderwerp van gesprek zijn. Zo nodig kan de CVA-verpleegkundige u doorverwijzen naar andere hulpverleners of hulpverlenende instanties.

Kom samen naar onze Nazorgpoli

Mensen die een beroerte hebben gehad, hebben zelf niet altijd goed inzicht in hun klachten. Het is daarom heel verstandig onze Nazorgpoli te bezoeken samen met uw partner of iemand anders uit uw naaste omgeving.

Afspraak

De afspraak op onze Nazorgpoli wordt gemaakt bij uw ontslag uit het ziekenhuis. De afspraak is meestal ongeveer 4 weken na uw ontslag uit het ziekenhuis.

Contact met onze CVA-nazorgpoli?

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 134
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 84 00
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 22
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 0575 - 59 28 14
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll