Afname materialen en aanvraagformulieren | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Afname materialen en aanvraagformulieren

Huisartsen

Afnamematerialen kunnen worden besteld bij het Laboratorium MMI van Eurofins Gelre, zie hiervoor 'Bestelformulier afnamematerialen MMI'. De afnamematerialen worden dan toegezonden in verzendenvelop. Deze verzendenvelop moet u tevens gebruiken voor het retour zenden van afgenomen patiënten monsters naar het laboratorium. U kunt de envelop ook afgeven op één van de locaties van Gelre ziekenhuizen.

Aanvraagformulieren zijn huisarts gebonden (d.m.v. barcode) en kunt u opvragen bij het laboratorium. Er worden dan aanvraagformulieren, voorzien van huisartsen aanvraagcode, opgestuurd. Veel van ons serologisch onderzoek kan digitaal worden aangevraagd via Labonline.

Kliniek 

Afname materialen zijn op voorraad op de poliklinieken en verpleegafdelingen. Afname materialen zijn verkrijgbaar via het centraal magazijn. Wanneer afnamemateriaal niet aanwezig is op de afdeling is er een kleine voorraad aanwezig op de verzamelpunten van de MMI van Eurofins Gelre in Apeldoorn en Zutphen.

Apeldoorn

Kast op gang bij het laboratorium. (Route 189)

Zutphen

Kast op gang bij het laboratorium op de 2 etage (Route 2.16). Papieren aanvraagformulieren MMI, LABO-067, zijn verkrijgbaar via Canon repro / postkamer.

Complementary Content
${loading}
Scroll