Afname materialen en aanvraagformulieren | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Afname materialen en aanvraagformulieren


Huisartsen

Afname materialen kunnen worden opgevraagd bij het Laboratorium MMI. De afnamematerialen worden dan toegezonden in verzend envelop. Deze verzendenvelop moet tevens worden gebruikt voor het verzenden van afgenomen patiënten monsters naar het laboratorium. U kunt de envelop ook afgeven op één van de locaties van de Gelre ziekenhuizen.

Aanvraagformulieren zijn huisarts gebonden (d.m.v. barcode) en kunnen worden opgevraagd bij het laboratorium. Er worden dan aanvraagformulieren, voorzien van huisartsen aanvraagcode, opgestuurd.

Kliniek

Afname materialen zijn op voorraad op de poliklinieken en verpleegafdelingen. Afname materialen zijn verkrijgbaar via het centraal magazijn. Wanneer afnamemateriaal niet aanwezig is op de afdeling is er een kleine voorraad aanwezig op de verzamelpunten van de MMI in Apeldoorn en Zutphen.

Apeldoorn

Kast op gang bij het laboratorium. (Route 189)

Zutphen

Kast op gang bij het laboratorium op de 2 etage (Route 2.16). Aanvraagformulieren MMI, LABO-067, zijn verkrijgbaar via postkamer.

Complementary Content
${loading}
Scroll