Polikliniek Seksuele Disfuncties (Urologie) | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Polikliniek Seksuele Disfuncties (Urologie)

Er zijn allerlei redenen waarom u een gesprek wilt hebben met de verpleegkundige van de polikliniek Seksuele Disfuncties van Urologie. U wilt informatie, een advies of u zoekt begeleiding of behandeling bij een seksueel probleem.

Partners hand in hand

Seksualiteit en intimiteit spelen vaak een belangrijke rol in het leven van een mens. Ook als u (psychisch) ziek bent of tijdelijk niet lekker in uw vel zit. Het beleven van seks is echter niet altijd vanzelfsprekend. Soms zijn er problemen die een seksuele relatie verstoren.

Gelukkig zijn veel van deze problemen met de juiste hulp op te lossen. Het kan een opluchting zijn om met iemand te praten die ingaat op de achtergronden en eventuele oorzaken van uw probleem. U krijgt praktische adviezen of oefeningen waarmee u zelf aan de slag kunt.

Intakegesprek en behandeling

Voorafgaand aan de behandeling heeft u één of meerdere intakegesprekken met de verpleegkundige van de polikliniek Seksuele Disfuncties. In deze gesprekken brengt zij in overleg met u uw klachten in beeld. Daarna bepaalt u, in overleg met uw behandelend arts, welke behandeling het beste bij u past. Zo nodig wordt u doorverwezen, bijvoorbeeld naar de bekkenbodempolikliniek of seksuoloog.

Heeft u een partner? Dan is hij/zij van harte welkom bij het gesprek. De polikliniek seksuele disfuncties is er voor zowel mannen als vrouwen.

Contact met polikliniek Seksuele Disfuncties

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 33
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 055 - 581 19 20
parking

Route en parkeren

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

door

Onze spreekuren

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur
signpost

Uw looproute in ons ziekenhuis

Volg looproute 22
call

Zo bereikt u ons

Ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur

Bel 0575 - 59 28 16
parking

Route en parkeren

Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Complementary Content
${loading}
Scroll