alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Huidtherapie

Als u last heeft van ernstige acné, littekens, overbeharing of andere klachten van uw huid, kunt u terecht bij onze huidtherapeut. Zij gebruikt verschillende methoden om uw klachten te behandelen. Naast klassieke behandelingen als (chemische) peelings, elektrische epilatie of massage, gebruikt ze ook laserbehandeling.

Welke behandeling

Welke behandeling u krijgt is afhankelijk van uw huidklachten. De huidtherapeut bespreekt met u welke huidtherapie het beste werkt voor uw klachten.

Vergoeding van uw behandeling

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is meestal een verwijzing van huisarts of dermatoloog nodig. U kunt ook zelf een afspraak maken. Niet elke behandeling wordt door uw verzekeraar vergoed:
  • de vergoedingen voor huidtherapie-behandelingen verschillen sterk. Dat is afhankelijk soort behandeling en de verzekering die u heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden huid-therapeutische behandelingen vanuit de aanvullende verzekering.
  • de kosten voor een intakegesprek met de huidtherapeut bedragen € 20,-. Deze kosten worden in mindering gebracht bij de eerste behandeling. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Contact met Huidtherapie?

Als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken met de huidtherapeut, kunt u contact opnemen met de polikliniek dermatologie
Complementary Content
${loading}
Scroll