Boom van Aandacht | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Boom van Aandacht

De coronacrisis staat voor velen van ons voor een zeer moeilijke periode in ons leven. Tegelijkertijd zijn er sinds de uitbraak van corona door het hele land hartverwarmende initiatieven waarbij Nederlanders er voor elkaar zijn. Het kabinet wil gezamenlijk stil staan bij de gevolgen van de coronacrisis, en heeft op 6 oktober 2020 een periode afgekondigd waarin we als Nederlanders 'aandacht voor elkaar' hebben. Gelre ziekenhuizen wil hier graag aan bijdragen

Direct naar:

Boom van Aandacht in Gelre ziekenhuizen

De Dienst Geestelijke Verzorging heeft daarom een Boom van Aandacht geplaatst in de centrale hallen van de locaties Apeldoorn en Zutphen. De boom staat hier periodiek en dan telkens een aantal weken die aangekondigd worden via nieuwsberichten.

Bij de boom worden bezoekers, patiënten en personeel gevraagd om op een kaartje te schrijven waar hun aandacht naar uit gaat of wie ze aandacht willen geven in deze tijd. De kaartjes mogen in de boom komen te hangen of mensen mogen een kaartje meenemen voor iemand die aandacht verdient. We hopen op veel inspirerende, zorgzame en aandachtige kaartjes!

Aandachtkaartje in boom van aandacht in Gelre

Complementary Content
${loading}
Scroll