Vrijwilligers | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Gelre ziekenhuizen ben je een verbindende factor. Jij maakt het ziekenhuisbezoek van onze patiënten en bezoekers persoonlijk met jouw energie en je glimlach. Of je nu helpt bij het aanmelden bij de aanmeldzuilen in de centrale hal, een praatje maakt met patiënten of juist een luisterend oor biedt op de verpleegafdeling, samen met ruim 150 andere vrijwilligers maak je met jouw aanwezigheid het verschil.


Vrijwilligerswerk bij Gelre ziekenhuizen

Je doet mee op een georganiseerde, actieve manier en bent direct betrokken bij onze zorgverlening. Er liggen tal van zinvolle projecten op je te wachten, zowel oude bekenden als nieuwe uitdagingen. We kijken samen met onze vrijwilligers naar wat er nodig is.

Waarom vrijwilligerswerk?

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor Gelre ziekenhuizen. We willen ervoor zorgen dat patiënten de best mogelijke zorg ervaren en dat onze bezoekers zich op hun gemak voelen. Persoonlijk, ondernemend, energiek en verbindend - dat zijn onze kernwaarden. Jij als vrijwilliger voegt daar iets unieks aan toe, waardoor het verblijf van onze patiënten nét dat beetje warmer wordt.

Wat kun je verwachten?

We zien je als een (semi-)medewerker van ons ziekenhuis. We sluiten een vrijwilligersovereenkomst met je af, zodat alles duidelijk is. En we laten onze waardering zien, met complimenten, een kerst attentie en een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst.

Jouw hulp is een fijne aanvulling op de werkzaamheden van onze verpleegkundigen. Zelf hoef je nooit verpleegkundige taken uit te voeren.

Wil je werken als vrijwilliger?

Meld je dan nu aan! Je kunt contact opnemen met Jolanda Muller van de afdeling Facilitair Bedrijf van Gelre ziekenhuizen via j.muller@gelre.nl

Complementary Content
${loading}
Scroll