Feestelijke start van HOOG en Gelre op weg naar spoedplein Apeldoorn

5 March 2024

Maandag 4 maart was de feestelijk start van de samenwerking tussen huisartsenorganisatie HOOG en Gelre op weg naar het spoedplein Apeldoorn. De zorgverleners van HOOG en van de SEH van Gelre beginnen nu elke dag met een gezamenlijke dagstart, waarbij het gehele team bijeen is om de taken te verdelen en bijzonderheden te melden. Ook doen ze een gezamenlijke triage van patiënten en hebben ze afspraken gemaakt over aanvullend onderzoek.

Spoedplein officieel gestart door symbolische overhandiging van sleutels tussen HOOG en Gelre

Beide organisaties trekken nauw met elkaar op om het spoedplein Apeldoorn verder vorm te geven. We willen een mooi en professioneel spoedplein neerzetten. Een spoedplein waar u als patiënt terecht kunt met uw spoedvraag en de best mogelijke (spoed)zorg krijgt. Het is ook een plek waar de zorgprofessional met plezier werkt.

HOOG en Gelre hebben de afgelopen tijd gezamenlijk gewerkt aan de voorbereidingen van het spoedplein Apeldoorn. Onze ambitie is om samen met de medewerkers van de spoedpost huisartsen en SEH de juiste spoedzorg op het juiste moment door de juiste professional te verlenen.

Het doel: één team, één taak.

In Zutphen hebben we al een spoedplein in samenwerking met de huisartsen. Huisarts Anne Roelofsen en intensivist Harold Hom vertellen meer over het spoedplein Zutphen.