#JoinTeamGelre – (aanstaand) verpleegkundigen maken kennis met Gelre in de kersteditie van de Pop-up Werkwinkels!

12 December 2022

Gelre ziekenhuizen heeft een groot aantal openstaande vacatures voor verpleegkundigen. Dit vraagt om extra aandacht en een nieuwe aanpak. Alle (aanstaand) verpleegkundigen die benieuwd zijn of Gelre ziekenhuizen dé plek is waar zij hun talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen zijn op 14 en 15 december van harte welkom in de kersteditie van de Pop-up Werkwinkels!

De Pop-up Werkwinkels waren in september een groot succes, daarom sluit Gelre het jaar 2022 af met een extra kersteditie. Verpleegkundigen, ook bijna afgestudeerden, zijn van harte welkom en worden in de werkwinkels ontvangen door de recruiters van Gelre. Iedereen mag binnenlopen, bijvoorbeeld met een vraag over een specifieke vacature, maar ook om vrijblijvend te sparren over ambities en mogelijkheden, onder het genot van een kop warme chocolademelk en wat lekkers.

Iedereen is welkom  

Natuurlijk zijn er ook andere vacatures bij Gelre ziekenhuizen. Ook daarvoor kunnen geïnteresseerden terecht in de Pop-up Werkwinkels!  

Openingstijden    

De Pop-up Werkwinkels zijn geopend in de centrale hal van het ziekenhuis:    

  • Gelre Zutphen: 14 december van 10.00 tot 14.00 uur 
  • Gelre Apeldoorn: 15 december van 10.00 tot 14.00 uur 

Contact    

Op www.werkenbijgelre.nl zijn alle actuele vacatures te vinden. Voor vragen zijn de recruiters van Gelre ziekenhuizen te bereiken via werkenbij@gelre.nl en 055 – 581 11 70.