Terug van weggeweest: de Gelre fietstocht

3 August 2023

We organiseren op 2 september voor de 10e keer de Gelre fietstocht. Een jubileumeditie! Een gezonde leefstijl vinden we bij Gelre enorm belangrijk. Daarom organiseren we deze fietstocht. Van jong tot oud en van liefhebber tot professional; iedereen stapt samen op de fiets.

De laatste Gelre fietstocht dateert alweer van september 2019. Dit jaar maakt het fiets-evenement zijn terugkeer en wordt het de 10e keer dat deze fietstocht wordt georganiseerd. Een jubileum editie dus!
Net als voorgaande jaren komen de opbrengsten van de inschrijfgelden volledig ten goede van Unicef. Hiermee ondersteunt Gelre de wereldwijde projecten van UNICEF.

NIEUW: startpunt in Zutphen

Voor deze jubileumeditie hebben we een speciale toertocht van 110km uitgestippeld. Deze tocht komt langs onze beide hoofdlocaties in Apeldoorn en Zutphen, waardoor het ook mogelijk is om op te stappen in Gelre Zutphen.

Programma

Er zijn verschillende tochten waar u aan kan deelnemen, zowel op de mountainbike als op de tour- of racefiets. Voor beide tochten zijn er 3 verschillende afstanden:
• Mountainbike: 35, 50 & 80 km. Zie hier voor de routes.
• Tour- of racefiets: 40, 75 & 110 km (startpunt Apeldoorn en Zutphen).
De daginschrijving is op zaterdag geopend vanaf 07.30 uur in Apeldoorn. Vervolgens zal in Apeldoorn om 08.00 het startschot worden gegeven. Vanaf dan is iedereen vrij om te vertrekken. In Zutphen starten we een uurtje later; daar wordt er om 09.00 uur gestart.
Alle routes hebben een rustpunt op defensieterrein ‘De Harskamp’. Hier kan tegen een kleine vergoeding wat te eten en drinken worden gekocht. De opbrengsten hiervan gaan naar Kidscollege Apeldoorn.

Inschrijven

De online voorinschrijving is geopend tot en met 30 augustus. Inschrijven op de dag zelf is natuurlijk ook mogelijk. Online inschrijven kan via fietssport.nl: mountainbiketochten, toertochten Apeldoorn & toertocht 110km opstappunt Zutphen.

Kosten voor deelname :
€9,- bij voorinschrijving of €10,- daginschrijving 
€7,- bij voorinschrijving of €8,- daginschrijving ( NTFU-lid)