De 10e editie van de Gelre ziekenhuizen fietstocht op zaterdag 2 september 2023

14 April 2022

Het bestuur van de Gelre fietstocht heeft opnieuw moeten besluiten om de 10e Gelre fietstocht uit te stellen. Al onze aandacht gaat nog steeds uit naar de zorg voor onze patiënten, zowel COVID als non-COVID. En niet te vergeten de druk op onze eigen medewerkers. Door COVID-besmetting en/of quarantaine stijgt de uitval onder ons zorgpersoneel, wat uitdagingen met zich meebrengt om de roosters rond te krijgen. Dit stijgende ziekteverzuim heeft ook impact op de opschaling van de reguliere zorg.

Het organiseren van een 10e Gelre fietstocht, waarbij we rekening moeten houden met nieuwe ‘spelregels’ en richtlijnen, vergt een zorgvuldige voorbereiding. Het ontbreekt ons op dit moment aan tijd, ruimte en capaciteit om dat goed op te pakken. We hebben daarom besloten om de 10e editie uit te stellen naar zaterdag 2 september 2023.

Fietsen is gezond. En gezond gedrag wil Gelre ziekenhuizen graag stimuleren. Laten wij in 2023 samen met vele fietsliefhebbers weer fietsen over de mooie Veluwe voor het goede doel UNICEF. Tot die tijd wensen wij iedereen (in klein verband) veel fietsplezier.

Graag tot ziens op zaterdag 2 september 2023!