Missie, essentie en waarden | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Missie, essentie en waarden

Gelre heeft in 2018 een nieuwe merkidentiteit vastgesteld. Lees hier meer over onze missie, onze essentie en onze waarden. Wilt u meer weten? Lees dan het Gelre merkkompas.


Onze missie

Wij gaan persoonlijke en toegankelijke zorg bereikbaar en betaalbaar houden in onze regio. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. Dat gaat ons lukken door kennis te ontwikkelen en te delen. Door nieuwe samenwerkingsvormen te initiëren met onze zorgpartners en optimaal gebruik te maken van de digitale mogelijkheden. Daarbij hebben we altijd oog en aandacht voor de mens achter de patiënt en zijn/haar kwaliteit van leven. Sámen maken we het verschil tussen goede zorg en excellente persoonlijke zorg.

Onze essentie

Als betrokken en ervaren zorgorganisatie voelen we haarfijn aan dat het niet vanzelfsprekend is dat de meest doelmatige zorg ook de meest waardevolle zorg is. We doen daarom een oprecht appèl vanuit ons hart om de zorg menselijk en mensgericht te houden.

‘Zorg beter voor elkaar!’

Het is een oproep én een leidmotief voor ons dagelijks handelen. Voor onze patiënten, medewerkers én de (zorg)partners in de regio. Dit is wat ons betreft dé weg is naar een optimale gezondheid(sbeleving) en hoge kwaliteit van leven.

Onze waarden

Kernwaarden geven concrete handvatten voor ons dagelijks handelen en leggen de basis om ons te verbinden met onze cliënten, (potentiële) collega’s, verwijzers, verzekeraars en alle andere stakeholders. De kernwaarden van waaruit wij te werk gaan zijn persoonlijk, verbindend, energiek en ondernemend.

Complementary Content
${loading}
Scroll