Missie, essentie en waarden | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Missie, essentie en waarden

Wat is onze opdracht en unieke meerwaarde, en vanuit welke waarden bereiken wij onze doelen?


Onze missie

Wij houden persoonlijke en toegankelijke zorg bereikbaar en betaalbaar in onze regio. We leveren de juiste zorg op de juiste plaats door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten. Dat lukt ons door kennis te ontwikkelen en te delen. Door nieuwe samenwerkingsvormen te initiëren met onze zorgpartners en optimaal gebruik te maken van de digitale mogelijkheden. Daarbij hebben we altijd aandacht voor de mens achter de patiënt en zijn/haar kwaliteit van leven. Sámen maken we het verschil tussen goede zorg en excellente persoonlijke zorg.

Onze essentie

Als betrokken en ervaren zorgorganisatie voelen we haarfijn aan dat het niet vanzelfsprekend is dat de meest doelmatige zorg ook de meest waardevolle zorg is. We doen daarom een oprecht appèl vanuit ons hart om de zorg menselijk en mensgericht te houden.

‘Zorg beter voor elkaar!’

Het is een oproep én een leidmotief voor ons dagelijks handelen. Voor onze patiënten, medewerkers en de (zorg)partners in de regio. Dit is wat ons betreft de weg naar een optimale gezondheid(sbeleving) en hoge kwaliteit van leven.


Onze waarden

Kernwaarden geven concrete handvatten voor ons dagelijks handelen en leggen de basis om ons te verbinden met onze cliënten, (potentiële) collega’s, verwijzers, verzekeraars en alle andere stakeholders.

De kernwaarden van waaruit wij te werk gaan zijn:

  • persoonlijk
  • verbindend
  • energiek
  • ondernemend

Merkidentiteit

In 2018 hebben wij onze merkidentiteit vastgesteld. U leest erover in het Gelre merkkompas.

Complementary Content
${loading}
Scroll