Workshop Look Good...Feel Better | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Workshop Look Good...Feel Better

9 April 2024 | 9.30 - 12.00 | Zutphen

Kanker kan lichamelijke en emotionele problemen met zich mee brengen. Daarnaast kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook meteen een beter gevoel geeft. Daarom biedt Gelre ziekenhuizen u de workshop Look Good…Feel Better aan. Dit is een workshop met tips en adviezen voor uiterlijke verzorging voor vrouwen en mannen met kanker.

Voor wie?

De workshops zijn voor mensen met kanker, vrouwen en mannen, bestemd tijdens en/of (recent) na hun behandeling. Voor beiden zijn de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels belangrijk. Het make-upgedeelte is een keuzeonderdeel dat vooral voor vrouwen is bedoeld.

Wanneer en waar?

Gelre Zutphen, zaal 1-2, route 77
9 april 2024, 10.00 -12.15 uur

Aanmelden?

Deelname is gratis, er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw arts of verpleegkundige via:

- Dagbehandeling Oncologie, Gelre Zutphen
- maandag t/m vrijdag: 10.30 – 15.30 uur
- Tel: 0575 – 59 26 39

Stichting Look Good...Feel Better

De Stichting Look Good…Feel Better biedt ziekenhuizen de mogelijkheid workshops aan te bieden aan patiënten. Tevens geeft de Stichting de patiëntenfolder ‘Uiterlijke verzorging van mensen met kanker’ uit. Voor meer informatie over de Stichting kunt u kijken op de website: https://lookgoodfeelbetter.nl/

Hier vindt u tevens praktische tips voor uw uiterlijke verzorging.

Het programma is product neutraal (niet merkgebonden), het is kostenvrij voor patiënten en interfereert niet met de medische zorg.

De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die zich belangeloos voor het programma inzetten en de financiële ondersteuning van Stichting Roparun. De Stichting is dank verschuldigd aan degenen die met schenking van hun producten deze workshop mogelijk maken.

De volgende data waarop deze workshop aangeboden wordt zijn:

  • Dinsdag: 9 april 2024

  • Dinsdag: 25 juni 2024

  • Dinsdag: 19 november 2024

Complementary Content
${loading}
Scroll