Restaurant en winkel | Gelre ziekenhuizen
Zorg beter voor elkaar

Restaurant en winkel

Zowel in Apeldoorn als in Zutphen kunt u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis iets eten en drinken. Deze faciliteiten worden verzorgd door Vermaat.

Apeldoorn

Restaurant

In de centrale hal vindt u het restaurant en de winkelvoorziening. U kunt hier terecht voor vers bereide belegde broodjes, vruchtensappen, biologisch brood van Van Menno, saucijzenbroodjes, warme maaltijden en natuurlijk een heerlijke kop verse bonenkoffie.

Winkel

In de winkel - ook in de centrale hal - vindt u onder andere verse bloemen, tijdschriften, ansichtkaarten, cadeau artikelen, verzorgingsartikelen, snoep en softijs.

Openingstijden restaurant en winkel

  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 – 20.00 uur

Zutphen

Espressobar

In de centrale hal kunt u bij de espressobar onder andere terecht voor vers bereide belegde broodjes, vruchtensappen, biologisch brood van Van Menno, heerlijke saucijzenbroodjes, soep en natuurlijk een heerlijke kop verse bonenkoffie.

Winkel

In het winkelgedeelte bij de espressobar kunt u terecht voor verse bloemen, tijdschriften, ansichtkaarten, cadeau artikelen, verzorgingsartikelen en schepsnoep.

Openingstijden espressobar en winkel

  • maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur
  • zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 – 16.30 uur

Restaurant

Voor een uitgebreider assortiment op het gebied van eten en drinken kunt u prima terecht in ons restaurant. Dat bevindt zich aan dezelfde gang als de espressobar, na 100 meter aan uw linkerzijde (route 76). Hier kunt u o.a. terecht voor een warme maaltijd, warme snacks, diverse vers belegde broodjes en koude en warme dranken. Ook buiten lunchtijd kunt u er zich even terugtrekken in het zitgedeelte.

Openingstijden restaurant

  • maandag t/m vrijdag van 11.00 – 14.00 uur
Complementary Content
${loading}
Scroll