Restaurant en winkel | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaartsdag en Pinksteren 2022

Voor alle informatie: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Restaurant en winkel

Zowel in Apeldoorn als in Zutphen kunt u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis iets eten en drinken. Deze faciliteiten worden verzorgd door Vermaat.

Apeldoorn


Restaurant

In de centrale hal vindt u het restaurant en de winkelvoorziening. U kunt hier terecht voor vers bereide belegde broodjes, vruchtensappen, biologisch brood van Van Menno, saucijzenbroodjes, warme maaltijden en natuurlijk een heerlijke kop verse bonenkoffie.

Winkel

In de winkel - ook in de centrale hal - vindt u onder andere verse bloemen, tijdschriften, ansichtkaarten, cadeau artikelen, verzorgingsartikelen, snoep en softijs.

Openingstijden restaurant en winkel

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.30 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 – 20.30 uur.


Zutphen


Espressobar

In de centrale hal kunt u bij de espressobar onder andere terecht voor vers bereide belegde broodjes, vruchtensappen, biologisch brood van Van Menno, heerlijke saucijzenbroodjes, soep en natuurlijk een heerlijke kop verse bonenkoffie.

Winkel

In het winkelgedeelte bij de espressobar kunt u terecht voor verse bloemen, tijdschriften, ansichtkaarten, cadeau artikelen, verzorgingsartikelen en schepsnoep.

Openingstijden espressobar en winkel

maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur
zaterdag en zon en feestdagen van 12.00 – 16.30 uur.

Restaurant

Voor een uitgebreider assortiment op het gebied van eten en drinken kunt u prima terecht in ons restaurant. Dat bevindt zich aan dezelfde gang als de espressobar, na 100 meter aan uw linkerzijde (route 76). Hier kunt u o.a. terecht voor een warme maaltijd, warme snacks, diverse vers belegde broodjes en koude en warme dranken. Ook buiten lunchtijd kunt u er zich even terugtrekken in het zitgedeelte.

Openingstijden restaurant

Maandag t/m vrijdag van 9.30-15.00 uur.

Complementary Content
${loading}
Scroll