alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Behandeling tegen overmatig zweten

Heeft u last van overmatig zweten? Dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Bijvoorbeeld een Botox-behandeling. Botox is niet alleen van nut bij esthetische ingrepen, om bijvoorbeeld rimpels te verminderen. In de medische wereld zetten specialisten het middel steeds vaker in voor medische doeleinden. Zo kunnen we met Botox de zweetafscheiding blokkeren. Met een miraDry-behandeling kunnen we uw zweetklieren helemaal uitschakelen.

Hoe vermindert Botox overmatig zweten?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Dit eiwit legt de communicatie tussen spier en zenuw stil. We spuiten de Botox met meerdere prikjes in op de juiste plekken. Hierdoor blokkeert de zweetafscheiding. Voor een langere tijd bent u (grotendeels) van uw klachten af. Na verloop van tijd is moeten we de behandeling herhalen. 

 

Wat is de miraDry-behandeling?

Een andere methode tegen overmatig zweten is de miraDry-behandeling. Deze innovatieve behandeling biedt een blijvende oplossing voor overmatig okselzweten. Daarbij gebruiken we elektromagnetische energie. Deze energie schakelt de zweetklieren van het probleemgebied uit. 

Complementary Content
${loading}
Scroll