alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Coronavirus en onze buitenpoliklinieken

Onze buitenpoliklinieken in Dieren, Epe en Lochem zijn deels weer open. Let op: u kunt hier alleen op afspraak terecht.

Mevrouw aan balie bij polikliniek Epe
  • U krijgt als patiënt bericht van Gelre Apeldoorn (voor Polikliniek Epe) of van Gelre Zutphen (voor Poliklinieken Dieren en Lochem) als uw afspraak hier plaatsvindt. Heeft u geen afspraak? Dan kunt u niet naar binnen bij onze buitenpolikliniek.
  • Net als op onze ziekenhuislocaties in Apeldoorn en Zutphen wordt u (en uw eventuele begeleider) gescreend bij de triagepost bij de ingang, voordat u naar binnen mag. Er is bij Polikliniek Lochem geen speciale triagepost. Bij de balie vraagt een medewerker u naar de ingevulde COVID-vragenlijst en geeft u zonodig een mondkapje. Begeleiders wordt gevraagd om buiten te wachten. Bent u te vroeg? Dan mag u ook buiten wachten. 
  • U kunt op onze buitenpoliklinieken nog niet terecht voor bloedprikken, radiologie (röntgen) en het maken van een ECG. Vanaf maandag 7 september kunt u weer, uitsluitend op afspraak, voor radiologie (röntgen) terecht bij onze Polikliniek in Lochem.
  • Op alle buitenpoliklinieken gelden dezelfde coronavirus/COVID-19 maatregelen die ook in het ziekenhuis gelden. Lees meer over de maatregelen
Complementary Content
${loading}
Scroll