Buitenpolikliniek Doesburg | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Buitenpolikliniek Doesburg

Gelre ziekenhuizen heeft een buitenpolikliniek Gynaecologie in Doesburg. De polikliniek is speciaal bedoeld voor vrouwen uit de omgeving van Doesburg en Dieren. U kunt hier terecht voor het spreekuur van gynaecoloog Zanders. Hij houdt zijn spreekuur in de verloskundigenpraktijk 'Vroedvrouwenpraktijk Doesburg'.

Afspraak maken

De gynaecoloog houdt één dagdeel per 2 weken zijn spreekuur in Doesburg. U kunt hier alleen terecht als u hiervoor een verwijzing van uw huisarts of verloskundige heeft. Wilt u een afspraak maken, bel dan naar: (0575) 592 800.

Bereikbaarheid

Bij de polikliniek is een parkeerplaats. U kunt hier vrij parkeren. De polikliniek bevindt zich in het achterste gebouw van Gezondheidscentrum De Linie, links. Neem de derde ingang (de eerste ingang is van de apotheek, de tweede van de huisartsen). Loop dan de wachtkamer direct na de ingang voorbij en ga rechts de gang in naar de praktijk van de verloskundigen. Hier vindt het spreekuur van de gynaecoloog plaats.

Contact

door

Onze spreekuren

call

Zo bereikt u ons

Bel 0575 - 59 28 00
parking

Route en parkeren

De Linie 3b
6982 AZ Doesburg

Complementary Content
${loading}
Scroll