Stichting Vrienden Zutphen | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

alert
Afspraak in Gelre Apeldoorn of Zutphen?

Dan meldt u zich aan met uw identiteitsbewijs bij de aanmeldzuil in de centrale hal. Lees meer en bekijk de film over aanmelden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Stichting Vrienden Zutphen

De stichting Vrienden van Gelre ziekenhuis Zutphen, ook wel Stichting vrienden van het Nieuwe Spittaal, is opgericht om het ziekenhuis voor de regio Zutphen te ondersteunen en specifiek om het verblijf voor patiënten te veraangenamen. De stichting is ruim 20 jaar geleden opgericht. Wilt u een gift geven of een donatie schenken aan Gelre ziekenhuizen Zutphen, dan kunt u dit via de stichting Vrienden van Gelre ziekenhuis Zutphen doen.


Waarom deze stichting?

Uit de praktijk blijkt dat kleine extraatjes de behandeling en het genezingsproces van patiënten ten goede komt. Het gaat dan om extra voorzieningen die niet uit het ziekenhuisbudget kunnen worden betaald. Een voorbeeld hiervan is de inrichting van de familiekamer op de vierde etage van Gelre Zutphen (zie foto).

Doneren

Wilt u een donatie overmaken aan de stichting Vrienden van Gelre Zutphen, dan kan dat via op bankrekeningnummer: NL98ABNA0486378330.

Complementary Content
${loading}
Scroll