Radiologie onderzoek bij Gelre Diagnostisch Centrum geopend

17 September 2018

Dit voorjaar verhuisde het Gelre Diagnostisch Centrum (GDC) van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn naar de nieuwe locatie aan de John F. Kennedylaan. Vanaf 20 juni was het prikpunt geopend om bloed te laten prikken en kon men urine en feces inleveren. Vanaf 17 september kunnen patiënten er nu ook terecht voor het laten maken van een echografie, mammografie en standaard röntgenfoto’s. De afgelopen maanden is de röntgenapparatuur volledig vernieuwd. Hierdoor kunnen sneller en met minder straling betere kwaliteit röntgenfoto’s gemaakt worden. Dat is prettig voor zowel de patiënt als de radioloog.

Gelre Diagnostische Centrum


Gelre ziekenhuizen is blij met het nieuwe centrum waar patiënten in de regio na verwijzing van de huisarts snel terecht kunnen voor deze diagnostische onderzoeken. In het gebouw zit ook een huisartsenpraktijk en een apotheek.


Route en parkeren

Het adres van het Gelre Diagnostisch Centrum is John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Apeldoorn, ingang aan de Waltersingel (naast de school Veluwscollege Walterbosch).
Op het terrein is parkeren gratis, er worden invalideparkeerplaatsen ingericht en er is een bushalte voor de deur (lijn 2 en 6). De ingang is toegankelijk met een hellingbaan.


Meer informatie